Celebs

Wie rockt de look?

Celebrities en modellen voelen altijd de druk om er goed uit te zien. De paparazzi liggen namelijk overal op de loer! Wekelijks worden de celebs gesnapt in hun dagelijkse outfit. Girlscene zet elke week de verschillende looks op een rij, van Katy Perry en Rihanna tot Taylor Swift en Heidi Montag. Het is aan jullie om te stemmen: Wie rockt de look en wie slaat de plank volledig mis?

Katy Perry

Katy Perry werd in Sydney gespot in deze grappige jurk met vosjes. Haar sokken, die net boven haar veterlaarsjes komen, matchen goed bij haar vest. 

Rihanna

Riri werd gespot in St. Barts net voordat ze het vliegtuig in stapt. Ze draagt een little black dress met witte sneakers en een hoedje. 

Taylor Swift

Taylor verlaat net haar appartement in New York City. Haar leren jasje is van het merk J Brand en haar veterlaarsjes zijn van Rag & Bone. Een stoere outfit!

Heidi Montag

The Hills-ster Heidi werd samen met manlief Spencer gespot in New York City.  Heidi draagt een casual outfit met gouden high heels. Haar borstverkleining is duidelijk zichtbaar op deze foto.  

Jennifer Garner

Jennifer maakte een wandeling in het zonnige Los Angeles. Ze draagt een skinny jeans met loafers en combineert dit met een klassieke tas en colbert. Haar zonnebril is van het merk Ray-Ban.

Kristen Stewart

Kristen werd in Los Angeles gespot en heeft net met een vriendin een coffee to go gehaald. Ze draagt een grijze skinny jeans, witte sneakers en een heerlijke comfy trui. 

Rhea Durham

Rhea heeft net een heerlijke lunch gehaald in Los Angeles. Ze draagt over-the-knee boots met een skinny jeans en een oversized trui. Haar tas is van Chanel. 

Sarah Jessica Parker

Snow in the city! Sarah Jessica moest zich warm aankleden in New York City. Wij zouden haar bijna niet herkennen, jij wel? 

Dakota Johnson

Dakota werd in Melrose West-Hollywood gespot in deze elegante outfit. Ze kwam hier net uit de sportschool wandelen. Ze draagt een midirok met roze strepen en draagt een gestippeld vestje over haar schouders. 

Reese Witherspoon

Reese ziet er goed uit! Ze werd op de kiek gezet in Beverly Hills. Haar schoenen zijn van Isabel Marant en haar super leuke zonnebril is van het merk Westward Leaning. 

Nu is het aan jullie! Wie rockt de look?

Bron beeld: Reporters.be

Must reads 👀