Beauty

14 redenen waarom jij blij moet zijn met je krullenbol

Er zijn genoeg mensen met stijl haar, die graag een kop met krullen willen en er zijn ook genoeg mensen met krullen, die graag stijl haar zouden willen hebben. Ben jij iemand die gezegend is met een mooie bos natuurlijke krullen? Omarm ze! Want krullen zijn leuk en awesome! Girlscene vertelt je aan de hand van veertien redenen waarom jouw krullenbol geweldig is en jij hier juist super blij mee mag zijn!

1. Je haar lijkt nooit dun
Het kan zo zijn dat jij een volle bos krullen hebt, maar helemaal niet zoveel of dik haar hebt. Dankzij je curly hair lijkt het echter wel alsof je dik haar hebt. In een handomdraai kun jij zelfs nog meer volume in je haar maken. 

2. Minder wasbeurten
Als je natuurlijke krullen hebt wordt je haar minder snel vet en daarom heeft je haar minder wasbeurten nodig. Ook fijn als je haar wel een beetje vet is dan maakt dit niet zoveel uit! Het zorgt er juist voor dat je haar wat meer glans heeft. Ideaal! Scheelt weer tijd en je hoeft minder geld uit te geven aan shampoos. Lees hier waarom je niet elke dag je haar moet wassen!

3. Krullen zijn one of a kind
Jouw krullen zijn net weer anders dan de krullen van iemand anders. Krullen zijn er in verschillende structuren en lengtes. Iedereen kan stijl haar krijgen of hebben, maar niet iedereen kan in de ochtend opstaan met een volle bos krullen. Tevens kunnen jouw krullen elke dag weer net even anders zitten…

4. Mensen herkennen je makkelijker
Je haar maakt al een indruk als jij je voorstelt aan iemand… Zelden hoef jij je naam nog een keer te vertellen. Tevens spotten mensen jou makkelijk in een grote mensenmassa. 

5. Krullen zijn divers
Je kunt met je krullen veel haarstijlen maken. Stijl haar, grove krullen, golvende krullen… Easy! Meiden met stijl haar kost het vaak meer tijd en moeite om een bos natuurlijke krullen te maken. Vaak zie je dat de krullen gezet zijn!

6. Je haar is bouncy!
Stijl haar is gewoon stijl, maar jouw krullen bouncen terug als je er aantrekt. Jouw krullen hebben veel meer veerkracht, zeker als je de juiste producten gebruikt. Lees hier hoe je jouw krullen perfect verzorgt. 

7. Met andere krullenbollen kun je leuk praten over elkaars krullen
Welke producten gebruikt zij bijvoorbeeld? Hello makkelijk en comfortabel gesprek!

8. Je conditioner hoef je niet per se uit te wassen
Het geeft je haar juist wat meer structuur en glans. 

9. Voor feesten en partijen heb jij je feestkapsel al klaar!
Voor kerst, gala's en andere leuke feesten zetten meiden met stijl haar vaak krullen, maar jij hoeft hier eigenlijk niet zoveel voor te doen. Je bent namelijk al gezegend met deze mooie coupe. 

10. Je hebt geen donut nodig voor een mooie knot
Je grote bos krullen, zorgt zelf al voor een mooi gevormde bun zonder enige hulp van een donut!

11. Je lijkt vaak jonger
Krullen zorgen ervoor dat je er jeugdig en onschuldig uitziet. Fijn voor als je wat jaartjes ouder bent!

12. Je haar droogt natuurlijk
Jij hebt geen föhn nodig, je haar droogt mooi van nature op!

13. Je ziet er vaak gezonder uit
Krullen leiden af. Kringen onder je ogen, wallen en puistjes vallen minder op, omdat je haar al zo opvalt. 

14. De geuren van je haarproducten blijven langer hangen
Je haar ruikt heerlijk en de geuren verspreiden zich goed door je haar. 

Ben jij ook zo blij met je krullen?

Bron: Andrelon, Curlyhairtalk
Bron beeld: Thinkstock