News

Blake Lively is bevallen van haar eerste kindje!

De wereld is weer een prachtig kindje rijker! Blake Lively is bevallen van haar eerste kindje. Samen met man Ryan Reynolds is ze nu een trotse ouder van een kleine spruit die ongetwijfeld de nieuwe Sexiest Person Alive zal worden over een paar jaar. Gefeliciteerd, Blake en Ryan! 

We weten nog maar net dat ze in verwachting is, of we kunnen al het nieuws brengen dat Blake Lively bevallen is van haar eerste kindje! Page Six meldt dat de Gossip Girl-ster is bevallen rond de feestdagen in hun huis in Bedford, New York. Iets eerder dan verwacht, maar volgens een bron maken moeder en kind het goed. Ze zijn "gelukkig en gezond". 

Als je nu de onthulling van een rare celebrity babynaam verwacht, dan moeten we je helaas teleurstellen. Blake en Ryan hebben nog geen details gegeven over hun kleine spruit. We weten dus niet of het een jongen of meisje is en daarmee blijft de naam ook nog even geheim. 

Blake kondigde haar zwangerschap in oktober aan op haar website Preserve. Heel subtiel, want ze plaatste alleen een foto waarop ze te zien is met een babybump. Geen tekst en uitleg. Uiteraard is de foto prachtig, al helemaal als je weet dat het gemaakt is door Blake's broer. De maanden daarna rockte de actrice haar babybump, als iemand weet hoe ze stijlvol zwanger moet zijn dan is het Blake wel! 

We gaan Blake's prachtige babybump nog missen, maar we zijn nu wel heel erg nieuwsgierig naar het kindje… Pictures, please!

Update: een werknemer van het Westchester Medical Center heeft op Twitter bekend gemaakt dat Blake & Ryan een prachtige dochter hebben gekregen met de naam Violet!

Gefeliciteerd met Violet, Blake & Ryan!

Bron: pagesix, eonline
Bron beeld: gettyimages