Lifestyle

11 dingen waar je jouw BFF vergeet voor te bedanken

Een goede vriendschap bestaat voor het grootste deel uit gezelligheid en vertrouwen in elkaar… Je kunt vrijwel alles kwijt en alles zeggen tegen elkaar, zonder dat het raar of verkeerd overkomt. Een vriendschap is iets wat je moet koesteren en af en toe jouw dankbaarheid tonen kan nooit kwaad. Misschien dat je dit al doet, maar de volgende 11 bedankjes vergeet je aan je bestie te vertellen!

1. Voor alle tijden dat jullie toch weer close werden ondanks dat jullie elkaar minder of een tijdje niet zagen…
Dit kan bijvoorbeeld gebeurd zijn door een relatie of door persoonlijke redenen. Je allerbeste vriendinnen komen altijd bij je terug en geven je de ruimte als je die nodig hebt. Als je even de weg kwijt bent geraakt staat je beste vriendin altijd voor je klaar. No matter what!

2. Voor de tijd waarin je in een halve relatie zat met iemand die eigenlijk niet de moeite, tijd en inspanning waard was, maar waar zij je niet stopte en je hielp waar nodig was…
De wake-up call komt altijd later bij jou dan bij jouw omgeving. Je vriendin zal je niet vertellen wat goed of fout is, maar als de realiteit daar is zou zij je wél opvangen. Je leert van je fouten door dingen te doen en dingen te ervaren. Dankzij je BFF weet je nu welke mensen je beter kunt ontlopen.

3. Voor het geduld dat ze heeft als jij alleen maar over je eigen problemen en leven praat en vergeet te vragen hoe het eigenlijk met haar gaat…
Soms heb je een lang verhaal te vertellen. Op het moment dat je luisterende vriendin eindelijk de tijd had om haar zegje te doen, was jij eigenlijk nog niet klaar en praatte je er overheen. Dit is natuurlijk nooit je bedoeling geweest en je weet dat haar leven net zo belangrijk is, maar als jij je rot voelt of mega enthousiast bent vergeet je dat soms. Je vriendin vergeeft je dat en daar mag je haar best dankbaar voor zijn!

4. Voor die ene keer dat ze eigenlijk tegen haar wil mee ging op een dubbeldate met de vriend van jouw crush… 
Je had een oogje op die ene boy, maar omdat je hem ook nog niet zo goed kende stelde je voor om samen met een vriend en vriendin af te spreken. Je vriendin had hier eigenlijk niet zoveel zin in, omdat ze eigenlijk wel door had dat het om een dubbeldate ging, maar na smeken en beloftes stemde je BFF toch in. Die avond was voor haar nogal awkward, maar jij had een leuke avond met je crush. 

5. Voor het lenen van haar favoriete shirtje, rokje, sieraad of film en het voor lange tijd vergeten terug te geven… 
Maanden of zelfs jaren later vond je haar ene shirtje terug en gaf je het haar terug, maar je vriendin zeurt er niet om. Toch is het fijn als je deze spullen wel terug geeft ladies, dus mocht je nog kleding, sieraden en films van je beste vriendin hebben dat is het misschien nu de tijd om het terug te geven! 😉

6. Voor het doorheen slepen tijdens awkward en moeilijke situaties…
De herinneringen blijven, maar je vriendin zou je hier niet op afkeuren. In plaats daarvan sleept ze je er doorheen en steunt ze je onvoorwaardelijk. Later lachen jullie er om en heb je leuke herinneringen er aan over. 

7. Voor de momenten waar ze in plaats van te oordelen over je cheatday er lekker aan mee deed…
Je hebt pas echt een beste vriendin als jullie samen genieten van het beste tijdverdrijf ever, oftewel: eten. Je beste vriendin zal je nooit beoordelen als jij twee pizza's en een hele rol koekjes naar binnen werkt. In plaats daarvan eet ze net zo hard met je mee. 

8. Voor de tijden dat ze je soepel dekte als je ouders aan haar vroegen hoe het "slaapfeestje" bij haar thuis was…
Er was natuurlijk geen slaapfeestje bij haar en je vergat haar hiervan op de hoogte te stellen van dit 'neppe' feestje. Je mag van geluk spreken dat je vriendin begrijpt dat je dit als smoesje had bedacht om stiekem het huis uit te glippen en vrolijk antwoordt dat het een leuk feestje was…

9. Voor haar huis dat als een tweede thuis voelt…
Je kan rustig bij haar thuis een colaatje uit de koelkast pakken en op de bank ploffen. Zelfs als ze zelf nog niet thuis is en jij op haar wacht. Bij je beste vriendin voel je je altijd thuis. 

10. Voor het nooit hardop zeggen van: "Ik zei het je toch"…
Ze zal nooit deze vijf woorden hardop zeggen als ze wist dat ze gelijk had. Beste vriendinnen hoeven elkaar dit niet te vertellen als de één iets verkeerd had ingeschat. Fouten maken doet iedereen, een echte vriendin zal het je nooit inwrijven. 

11. Voor altijd eerlijk tegen je te zijn en te vertellen hoe het zit…
Je beste vriendin is de enige persoon die schaamteloos eerlijk tegen je kan zijn. Ze zal bijvoorbeeld lachen om elke verkeerde outfit die je aantrekt en je beschermen tegen dingen waar je later spijt van krijgt. Zonder haar advies, vriendschap, of telefoonnummer zou je de weg kwijt raken in deze gekke wereld.

Voor welke punten zou jij je beste vriendin ook moeten bedanken?

Bron: EliteDaily
Bron beeld: Thinkstock

Pin je inspiratie in Pinbook

Must reads 👀