News

Dit vreemdgaande vriendje kreeg een onvergetelijk cadeau van zijn vriendin

Het is niet makkelijk om een leuk en onvergetelijk cadeau voor je vriendje te verzinnen. Voor Cassy was het dit jaar echter heel makkelijk. Cassy ontdekte rond de kerstdagen dat haar vriend vreemdging met een ander meisje. Ze besloot hem niet meteen te confronteren, maar te wachten tot hij z'n kerstcadeau uitpakte. We kunnen één ding verklappen: het cadeau is in ieder geval onvergetelijk…

De kerstdagen zijn net achter de rug, maar Cassy is er vast nog niet van bijgekomen… Rond de kerstdagen kwam ze erachter dat haar vriend niet eerlijk tegen haar was. Cassy besloot het tot op de bodem uit te zoeken en controleerde zijn Twitter-account. Daarop zag ze dat hij al maanden aan het chatten was met een ander meisje. Ze besloot hem een koekje van eigen deeg te geven. En hoe! 

In plaats van dat Cassy hem meteen met zijn daden confronteerde, wachtte ze tot haar vriend zijn bijzondere kerstcadeau zou openen… Vriendlief had niks door en dacht dat hij iets leuks zou krijgen van zijn vriendin. Toen hij zijn presentje openmaakte, bleek het echter helemaal niet zo leuk te zijn.

Cassy had printscreens van de chats gemaakt en pakte de afdrukken in als cadeau. Oeps, busted! Haar vriend had heel wat uit te leggen tijdens de kerstdagen. Cassy was nog niet klaar met haar revenge, ze deelde het verhaal ook op Twitter. Haar post met "Ga niet vreemd, ik kom er altijd achter!" werd meer dan 16.000 keer geretweet. 

Cassy's vriend zal de kerst van 2014 niet gauw vergeten, denk je ook niet?

Wat vind jij van Cassy's wraak? Vind je het geniaal of had jij het anders aangepakt?

Bron: dailymail
Bron beeld: twitter

Must reads 👀