News

Zo ziet de zon van de Teletubbies er nu uit

We zijn allemaal opgegroeid met de avonturen van Tinky Winky, Dipsy, Laa-Laa en Po. Het lachende zonnetje is echter minstens zo bekend als de vier figuurtjes. Tot voor kort wist niemand wie deze rol op zich nam, maar nu onthult het meisje dat het zonnetje speelde haar identiteit. De giechelende baby heet Jess Smith en ze is inmiddels 19 jaar. Klik snel verder om te zien hoe de zon van de Teletubbies er nu uitziet. 

Het is weer een tijdje terug, maar de Teletubbies ben je vast niet vergeten. Zowat elk kind is opgegroeid met dit kinderprogramma. De vrolijke figuurtjes hebben niet alleen een grote indruk achter gelaten, maar het giechelende zonnetje kan iedereen zich ook nog herinneren. Tot voor kort wist niemand hoe het nu met de baby van het zonnetje gaat, maar na 18 jaar vond Jess Smith het tijd om haar geheim te onthullen: "Ik heb het lang verborgen gehouden, maar nu vind ik het tijd om het te vertellen: ik ben de zon van de Teletubbies". 

Jess Smith komt uit het Britse Chatham en is inmiddels 19 jaar. Ze is net gaan studeren aan de Canterbury Christ Church University. Tijdens een spelletje met medestudenten moest iedereen een geheim vertellen dat anderen nooit hadden kunnen raden. Jess besloot te vertellen dat zij de zonnebaby van de Teletubbies is. Na deze onthulling vond ze het ook tijd om het op Facebook te delen en daarmee wist de hele wereld het. 


Bron: twitter

Toen ze in het ziekenhuis in Edenbridge als baby gewogen werd, viel het de verpleegster op dat baby Jess zoveel lachte. Er was net aan de verpleegster gevraagd door een producent om te letten op baby's die veel lachen voor een kleinschalig programma. De verpleegster vroeg aan de moeder van Jess of ze het leuk vond om mee te werken. Jess werd op een hoge stoel gezet -zodat ze als zon naar beneden zou kijken- en werd aan het lachen gemaakt door haar vader met een teddybeer. En zo geschiedde! Als dank voor hun medewerking ontving de familie 250 pond en een doos speelgoed. 

Een tijdje geleden ging het gerucht dat de baby de Amerikaanse Jessica Smith zou zijn, die ook een rolletje heeft gehad in Laguna Beach. Hier is niks van waar volgens Jess: "Zij was tien jaar ouder tijdens de opnames en ze lijkt niet eens op de baby". Om te bewijzen dat het dit keer om de echte baby gaat, heeft Jess bewijsstukken op Facebook geplaatst met een brief van de producent en een jeugdfoto.

Jess had zelf ook pas jaren later door dat ze naar zichzelf aan het lachen was toen ze naar de Teletubbies keek. 

Keek jij vroeger ook altijd naar de Teletubbies? Vind je het leuk om te weten hoe de zon er nu uitziet? 

Bron: metro, ad 

Must reads 👀