Celebs

Wie rockt de look?

Celebrities en modellen voelen altijd de druk om er goed uit te zien. De paparazzi liggen namelijk overal op de loer! Wekelijks worden de celebs gesnapt in hun dagelijkse outfit. Girlscene zet elke week de verschillende looks op een rij, van Jessica Alba en Ashley Tisdale tot Hilary Duff en Heidi Klum. Het is aan jullie om te stemmen: Wie rockt de look en wie slaat de plank volledig mis?

Ashley Tisdale
Ashley werd gespot in Los Angeles samen met haar boyfriend Christopher French. Ze draagt een heerlijk vest en warme Uggs. Haar tas is van Céline, haar T-shirt van Victoria's Secret en haar zonnebril van Barton Perreira. 

Jessica Alba
Jessica werd samen met haar dochters Honor en Haven gespot toen ze naar een feestje gingen in Los Angeles. Haar muts is van Opening Ceremony en haar geweldige bikerjasje van Sandro Version. 

Heidi Klum
Model Heidi Klum werd gespot op LAX Airport. Ze draagt een casual maar chique outfit. Ze draagt een legergroene parka en high heels. Haar jeans is van Citizens of Humanity.

Rosie Huntington-Whiteley
Ook Rosie werd gespot op LAX Airport. Ze draagt een casual outfit. Haar ring is van Anita Ko, haar zonnebril van Burberry en haar ketting van Jacquie Aiche. Haar witte T-shirt is van Alexander Wang, haar jeans van Paige en haar schoenen van Isabel Marant. Last but not least is haar tas van Balenciaga. 

Khloe Kardashian
Khloe werd gespot toen ze heerlijk aan het winkelen was met haar moeder Kris Jenner en een vriendin. Haar zonnebril is van Victoria Beckham, haar blouse van Rails en haar high heels zijn van Christian Louboutin.

Hilary Duff
Hilary werd gespot op de tv set van 'Younger'. Ze draagt een zwarte outfit met een rood shirtje. Starbucks in haar hand en een iPad, en klaar! Wij zijn benieuwd naar de serie!

Cameron Diaz
Cameron Diaz is gearriveerd bij de BBC Studios in Londen. Ze draagt mooie high heels met een bruine hak. Dit maakt haar outfit stoerder, maar toch elegant. 

Suki Waterhouse
Suki Waterhouse werd vroeg in de ochtend gespot samen met haar lieve hond in New York City. In haar hand draagt ze zelfs een zakje inclusief de uitwerpselen van haar viervoeter. Ze draagt een nonchy outfit met zwarte Timberlands.

Olivia Culpo  

Nick Jonas werd samen met zijn mooie vriendin Olivia Culpo gespot in New York City. Olivia is actrice. Ze draagt een coltrui met een fake fur gillet en een rokje met panterprint. 

Krysten Ritter 

Krysten Ritter was te gast bij 'Good Morning America' in de ABC Studios in New York. Ze ziet er als een echte lady uit en draagt een super mooie jas. 

Wie rockt the look? En wie slaat de plank volledig mis?

Bron beeld: Reporters.be

Pin je inspiratie in Pinbook

Girlscene.nl wil samen met jou het verschil maken voor vrouwen en meisjes die tijdens oorlog en conflicten slachtoffer zijn geworden van seksueel misbruik. Samen met jou proberen wij zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het Rode Kruis, zodat zij opgevangen worden en een leven kunnen opbouwen. Samen staan we sterk en daarom willen we met al onze lezeressen iets doen voor dit goede doel. KLIK HIER OM JE CENTJE BIJ TE DRAGEN VOOR GIRLSCENE X SERIOUS REQUEST

Must reads 👀