Beauty

How to: vollere lippen à la Kylie Jenner

Een van dé beauty producten van het moment is lippotlood. Echt! Onder andere Kylie Jenner heeft ervoor gezorgd dat het potlood weer terug is. Op dit moment staat Kylie namelijk vooral bekend om haar extreem volle lippen die ze tekent met een lipliner. Girlscene laat zien hoe jij ook volle lippen creëert in slechts drie stappen. 

Op de redactie ontvingen we drie producten van Artdeco die perfect zijn om je lippen voller te laten lijken dan ze daadwerkelijk zijn. Om dit voor elkaar te krijgen heb je een lippotlood, lipstick en lipgloss nodig. Natuurlijk kun je gewoon de producten gebruiken die je al in huis hebt of je koopt goedkopere/duurdere producten. Zolang de kleuren maar mooi bij je passen en je de textuur prettig vindt om mee te werken! 


Girlscene's Renée laat je hieronder in drie stappen zien hoe je vollere lippen maakt. Allereerst is het belangrijk dat je vooraf de lippen goed scrubt en verzorgt met een lippenbalsem. Zorg er wel voor dat de lippenbalsem volledig is ingetrokken voordat je begint, omdat het lippotlood (en de rest) anders niet goed blijft zitten. 

Stap 1: lippotlood

Begin met schone en verzorgde lippen waar niets op zit


Vervolgens omlijn je de lippen met een scherp geslepen potlood. Ik – Renée – gebruik Artdeco Soft Lip Liner Waterproof in de kleur 81 Soft Pink (€6,80), maar je kunt elk potlood gebruiken dat je hebt. Het is wel belangrijk dat het potlood goed op z'n plek blijft zitten. De kunst is om net buiten de liplijn te tekenen om de lippen voller te laten lijken. In mijn geval wil ik alleen mijn bovenlip iets voller maken.


Kleur daarna de lippen (zo goed als) helemaal in met het potlood. Als de lipgloss en lipstick vervaagd zijn heb je alsnog een mooie kleur op je lippen en niet alleen gekke liplijn zoals op de foto hierboven. 


En dan is dit het resultaat met alleen het lippotlood!

Stap 2: lipstick

Voor een extra longlasting resultaat is het aan te raden om een lipstick aan te brengen die ongeveer dezelfde kleur als het potlood heeft. In dit geval is dat Artdeco in 91A Soft Pink (€9,50). Breng de lipstick vanaf de stick aan of gebruik een kwastje voor een netter resultaat. 


Resultaat van het lippotlood en de lipstick. En ja, deze foto hebben we opnieuw gemaakt 😉

Stap 3: lipgloss

Maak de lippen af door een lipgloss in het midden aan te brengen. Dit is dé truc om je lippen nog net iets voller te laten lijken. Op de foto is een Artdeco lipgloss in de kleur 62 Brilliant Soft Pink (€9,50) gebruikt. 


Het eindresultaat.


Voor & Na

Zoals je ziet is het resultaat niet zo extreem als bij Kylie Jenner en dat is omdat het mooier is om een vorm aan te houden die bij jou – en dit geval mij – past. Als je net zo extreem als Kylie wil gaan is het aan te raden om ver buiten de liplijn te gaan met het potlood om als het ware een nieuwe mond te tekenen. Ze gebruikt trouwens meestal alleen lippotlood en eventueel een lipstick, maar als je echt het meeste uit je look wil halen is het dus aan te raden om een lipgloss te dragen.

Gebruik jij lippotlood? Hoe laat jij je lippen voller lijken?

Must reads 👀