Celebs

19 celebs en hun zussen

Zussen zijn er altijd voor je, zelfs na de grootste ruzie of blunder. Celebs zijn ook maar mensen en er zijn verschillende celebs die ook zussen of zusjes hebben. Vandaag zetten we een paar familieleden van de celebs op een rijtje. Van Lady Gaga en Miley Cyrus tot Cameron Diaz en Lauren Conrad. Benieuwd of de zusjes en zussen evenveel op deze beroemdheden lijken? Lees snel verder en oordeel zelf!


De Olsen Twins hebben ook een zus genaamd Elisabeth, die je vast ook wel kent. Ze mag dan wel langer zijn dan Mary-Kate en Ashley, maar deze dame is drie jaar jonger! 


De zusjes Jessica en Ashley Simpson zijn elkaars beste vriendinnen. Jessica is 34 jaar en Ashley is 30 jaar. Zowel Ashley als Jessica zingen.


Wij vinden Queen B en Solange Knowles veel op elkaar lijken. Beyoncé is alweer 33 jaar en de pas getrouwde Solange is 28 jaar. De zusjes Knowles zijn erg close.


Links van Miley staat haar zus Brandi Cyrus. Miley's zus is vijf jaar ouder. 


Lauren Conrad's zusje heet Breanna en is 25 jaar. We zagen haar ook in het programma Laguna Beach. Lauren is drie jaar ouder.


Britney en haar jongere zusje Jamie-Lynn lijken erg veel op elkaar. Zowel Britney als Jamie-Lynn zijn moeder.


Cameron Diaz en haar zus Chimene lijken ook erg veel op elkaar. Zien jullie wie, wie is? πŸ˜‰


Dannii en Kylie Minogue zijn beide zangeres. Daarnaast is Dannii ook nog model en actrice. De zusjes zitten in ieder geval allebei niet stil en hebben een lovende carrière. 


Topmodel Doutzen en foodlover Rens Kroes zijn ook zusjes. Beide trots van eigen bodem! 


Haylie en Hilary Duff zijn beide actrice en zangeres. Haylie is ouder dan Hilary. Leuk om ook een keer naar het album van Hilary's zus te luisteren!


Jennifer's zus heet Lynda. De zusjes Lopez verschillen veel van elkaar. Jennifer's zus is journalist. 


Natuurlijk konden Kendall en Kylie Jenner niet missen in dit rijtje. 


Ali Lohan, het zusje van Lindsay Lohan is 20 jaar oud. Wist je dat Ali Lohan ook een rol speelde in de film "The Parent Trap"? 


Monica en Penélope Cruz lijken wel een tweeling. Echter is Penélope 40 jaar en Monica 37 jaar. Wij tekenen ervoor om er op deze leeftijd ook zo uit te zien. Wauw!


Jawel, de dame links van Lady Gaga is haar zus Natali. Lijken ook wel veel op elkaar toch?


Nicole Richie's jongere zusje heeft zojuist de top bereikt in modellenland. Sofia is nog maar 16 jaar en heeft zojuist een contract getekend bij Select Model Management. 


De zusjes Hilton aka Paris en Nicky hebben het vanaf hun geboorte al goed voor elkaar… Dat allemaal dankzij hun overgrootopa die hotelketen Hilton heeft opgericht. Paris is 33 jaar en Nicky 31 jaar. 


Taylor Momsen en haar zusje Sloane een tijd geleden. Schattige zusjes nietwaar? Taylor heeft haar stoere uiterlijk duidelijk al te pakken. Ze draagt een leren rok en boots. Sloane is inmiddels 17 jaar en Gossip Girl Taylor 21 jaar.


Wauw! Vanessa's zusje Stella lijkt super veel op haar en is net zo'n beauty. Stella is ook actrice en is 7 jaar jonger. Het grote leeftijdsverschil is nauwelijks te zien…

Welke zusjes vind jij het meest op elkaar lijken?

Bron beeld: Gettyimages