News

Dit huwelijksaanzoek met een hoogwerker gaat helemaal mis

Het idee was zo romantisch: je vriendin ten huwelijk vragen in een hoogwerker. Een man uit IJsselstein ging overduidelijk voor een onvergetelijk aanzoek. En dat werd het ook! Alleen niet op de manier zoals hij het voor zich zag, het ging namelijk helemaal mis. Zijn spectaculaire huwelijksaanzoek is inmiddels wereldnieuws, maar of de buren daar nou zo blij mee zijn…

Als je iemand ten huwelijk wil vragen, dan wil je dat op een onvergetelijke manier doen. Een man uit IJsselstein wilde een 'verpletterende' indruk maken met zijn aanzoek waarbij hij zijn vriendin de grote vraag stelt in een hoogwerker. Hij huurde zo'n grote machine en op zaterdagochtend zou het moeten gebeuren…

Een verpletterende indruk achterlaten is zeker gelukt, maar niet op de manier zoals de man zou willen… De hoogwerker was niet goed gezekerd en viel bovenop het dak van de buren. De brandweer moest uitrukken om de man te bevrijden. De hoogwerker had een groot gat in het dak van buren geslagen, er is wonder boven wonder niemand gewond geraakt. De dochter die in de onderliggende kamer slaapt, was gelukkig net naar beneden gegaan om te ontbijten. Er moest nog een hoogwerker komen om de omgevallen hoogwerker weer overeind te krijgen. 

Alsof dit nog niet erg genoeg was, ging het voor de tweede (!) keer mis. Bij het opruimen van de hoogwerker glipte de arm van de tweede kraan weg, waardoor de hoogwerker nóg een keer op het dak viel. Het dak is nu volledig verwoest. Er zijn in totaal drie huizen beschadigd, de bewoners zijn nog dagen dakloos. "Er moet eerst een uitgebreide inspectie plaatsvinden voordat de bewoners weer in hun huis kunnen", zegt een woordvoerder van de gemeente. Twee gezinnen verblijven bij familie, één gezin woont voor nu in een hotel. 

Het aanzoek van de man uit IJsselstein is inmiddels de hele wereld over gegaan. Verschillende websites uit Engeland en Amerika hebben over dit huwelijksaanzoek geschreven. Het is de man dus zeker gelukt om een onvergetelijk aanzoek te doen! 

Eén lichtpuntje: de vrouw heeft ja gezegd! 

Watch on YouTube

Wat vind jij van de actie van de man? Verbaast het je dat de vrouw ja heeft gezegd? 

Bron: metro.co.uk, rtl, metro
Bron beeld: twitter

Must reads 👀