News

Kourtney Kardashian is bevallen!

Het weekend van zaterdag 13 en zondag 14 december was een heel bijzondere voor de familie Kardashian. Daar worden namelijk de spreekwoordelijke beschuit met blauwe muisjes uitgedeeld… Negen maanden werd er met smacht op de baby van Kourtney en haar vriend Scott Disick gewacht en uitgerekend op de verjaardag van zoon Mason was het zover!

Realityster Kourtney Kardashian weet alles van een fabuleuze zwangerschap. Inmiddels heeft ze het al drie keer meegemaakt terwijl ze tussendoor op covers straalt en iedereen haar mooie zwangerschapsstijl laat zien. De best geklede Kardashian zus weet namelijk precies hoe ze zich goed moet kleden, zelfs als haar lichaam verandert door de zwangerschap. Nu, negen maanden later, wordt officieel het broertje aan het Kardashian-Disick huishouden toegevoegd, want Kourt is gisteren bevallen!

Het moge in ieder geval duidelijk zijn dat zoontje Mason een geweldige verjaardag heeft gehad. Niet alleen ging hij met tante Kim, zusje Penelope en nichtje North naar de Disney on Ice show, ook werd hij voor de tweede keer een grote broer! De naam van de baby is nog onbekend, maar dat plus de foto's worden ongetwijfeld snel naar buiten gebracht. 

Gefeliciteerd Kourtney en Scott! Wij blikken nog even terug op haar zwangerschap…

 

 

 

Kourtney weet als geen ander hoe ze naakt, zwanger én stijlvol een cover moet sieren

 

Bovendien houdt de zwangerschap haar niet tegen om altijd stijlvol de deur uit te gaan

 

Verder is een zwangerschap voor Kourt vaak dé tijd dat ze op een cover staat

 

Uiteraard is de familie ook aanwezig bij de babyshower

 

De laatste lootjes wegen het zwaarst en dat deelt Kourtney nog even op Instagram

Hoe denk jij dat het zoontje van Kourtney en Scott heet? Wanneer verwacht je de eerste foto's?

Must reads 👀