News

Gossip Girl(scene) week 50

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Diva Ariana Grande wil als een baby gedragen worden, Zooey Deschanel is een paardenmishandelaar, Taylor Swift tongt volgens bronnen met Karlie Kloss en een scheiding tussen Kim en Kanye?!

Na de zoveelste break-up met Selena Gomez, besloot Justin Bieber om zijn haar te blonderen (klik hier voor de foto's) om over Selena heen te komen. Het leek erop dat het dit keer écht over is, maar in een interview met een Noorse radiozender gaf Selena toe dat ze nog steeds gevoelens heeft voor haar ex. Daten met andere mannen doet ze ook niet, ze vertelde dat ze 'niet eens weet hoe Tinder werkt'. Voor alle Jelena lovers: er is nog hoop! 

Misschien dat de twee toch niet alleen zijn tijdens Kerstmis… 

Zooey Deschanel ziet er wel uit als iemand die van dieren houdt, maar ze blijkt toch niet zo'n dierenvriendin te zijn… Althans, dat beweert Patty Parker. Zooey huurde vorig jaar het paard van Patty voor 13.000 dollar. In het contract stond dat Zooey niet meer dan drie keer per week een springconcours mocht doen met het dier, maar volgens de eigenaresse heeft de actrice zich hier niet aan gehouden. Het paard kwam 'geblesseerd en onbruikbaar' terug. Patty stapt nu naar de rechter om schade te verhalen op de actrice voor de medische behandeling die het paard nodig had. 

Oei Zooey, dat hadden we niet van je verwacht. We hopen dat het niet waar is! 

De roddels over Diva Ariana worden met de week erger. Life & Style meldt dat de zangeres een nieuwe regel heeft ingevoerd en die is op z'n zachtst gezegd niet ehhh… normaal. "Ariana's nieuwe regel is dat ze gedragen moet worden -net als een baby- als ze geen zin heeft om te lopen" vertelt een bron. "Ze zegt dat ze niet wil dat haar dierbare voeten de vloer aanraken. Iedereen was stomverbaasd. Ariana is echt een diva." Ariana heeft al eerder toegegeven dat ze ervan houdt om gedragen te worden: "Het is een ritueel na een show als mijn voeten kapot zijn", schreef de zangeres op Instagram. 

We geloven best dat Ariana helemaal kapot is na een show, maar dit gaat wel heel ver… 

Drie keer is scheepsrecht? Dat geldt niet per se voor Kim Kardashian… De realityster is voor Kanye al twee keer eerder getrouwd, maar het is nog maar de vraag of ze de belofte 'tot de dood ons scheidt' kan waarmaken. Kim vreest namelijk voor haar huwelijk. Kim en Kanye zouden woorden hebben gehad over haar naakte fotoshoot voor Paper Magazine, volgens een bron is Kanye niet blij met de carrière van zijn vrouw. Bovendien koos Kim ervoor om Thanksgiving te vieren met haar familie, in plaats van met haar man. 

Volgende week in de Gossip Girl(scene): alles over Kimye's scheiding. 

Gelukkig hebben we beter nieuws over een andere Kardashian. Kourtney is zwanger van een jongetje! De realityster is al moeder van een zoon en een dochter. Zoon Mason is echter minder blij met dit nieuws, hij had liever nog een zusje gehad. Het kindje werd echter al wat enthousiaster toen Kourtney en Khloé hem vertelden dat meisjes niet van Lego houden. Kijk, die is makkelijk te paaien! Kourtney's derde kind wordt rond de feestdagen verwacht. 

Wij verheugen ons al op beschuit met blauwe muisjes, Kourtney! 

Taylor Swift heeft ondanks haar imago als mannenverslindster al een tijdje geen date gehad. Althans, niet met mannen… Ooggetuigen beweren dat Taylor het tijdens een concert van de Britse band The 1975 wel héél gezellig had met model Karlie Kloss. Naar verluidt was Taylor met Karlie aan het tongen… De roddel is echter al ontkend door Taylor's woordvoerder. "Het is treurig dat ik dit onzinverhaal moet ontkrachten op de dag dat Taylor drie nominaties voor Shake It Off heeft gekregen", aldus de woordvoerder. 

Ach, als Taylor maar gelukkig is! 

Zoals iedereen wel weet is Kris Jenner de drijvende kracht achter het succes van haar kinderen. De meeste dochters zijn wel blij met Kris als 'momager', maar Kendall zou helemaal klaar zijn met haar moeder. Volgens bronnen vindt Kendall haar moeder te dominant en bezitterig. Ze zou de schone schijn in Keeping Up With The Kardashians helemaal zat zijn. Het model zou nu op zoek zijn naar een andere manager. 

Betekent dit een breuk binnen de Kardashian/Jenner familie? 


Bron beeld: gettyimages

Hoera, Keira Knightley is zwanger! Ze verwacht haar eerste kindje met James Righton. 

Until next week,
xoxo Girlscene

Bron: Ohnotheydidn't, Nu, Eonline
Bron beeld: instagram

Must reads 👀