News

Wow: Vreemdgaande vrouw wordt op originele wijze betrapt

Het einde van de zwangerschap is in zicht, maar het enige waar een bepaalde vrouw aan kan denken is tijd spenderen met een man. Een man die niet de man van haar kind is… Ja, dit is een echt verhaal. Tijdens een American Football wedstrijd leest een onbekende man mee over de schouder van de zwangere vrouw terwijl ze ene Jason berichtjes stuurt. En dit is wat er dan gebeurd…

Hij schatte haar acht maanden zwanger en kon het absoluut niet uitstaan dat ze ene Jason sms't terwijl haar vriend/man/vader van het kind naast haar zit. De man, die te vinden is onder de naam Lye, schreef op Facebook hoe hij de vreemdgaande vrouw gepakt heeft. 

"Ik was vandaag bij de Detroit Lions wedstrijd toen ik opmerkte dat een vrouw die acht maanden zwanger leek in de stoel voor mij een man berichten stuurde zoals 'Ik wou dat ik de hele dag bij je was' en 'Ik zie je zodra ik klaar met hem ben'. Iedere keer als haar partner een arm om haar heen sloeg of naar haar toe boog om te praten verborg ze haar telefoon. Ik kon het niet helpen… Ik moest hem een briefje schrijven. Toen de wedstrijd was afgelopen en hij wegging wachtte ik hem bij de uitgang op. Voor de neus van zijn vrouw overhandigde ik hem het stuk papier en zei 'Ik ken je niet en jij kent mij niet, maar lees dit als je thuiskomt. Geloof me.'. Hij keek me verbaasd aan en zei 'Oké'. En dat was het. Ik heb geen idee wat er daarna gebeurde en ik was licht aangeschoten, maar het voelde goed. Ik haat fake mensen." 

De daad van Lye is inmiddels een viral actie waar mensen discussiëren of hij het goede heeft gedaan of niet. Hoe dan ook, dit is een originele manier om een onbekend persoon te laten weten dat zijn vriendin of vrouw misschien niet zo netjes met hem omgaat als hij denkt. 

Het is niet bekend hoe het er nu voor staat tussen het koppel, maar wij vermoeden dat de man graag wil weten wat dit gedoe met Jason te betekenen heeft….

Wat vind jij ervan dat Lye zich hiermee bemoeid? Wat zou jij doen als je zo'n briefje ontvangt?

Bron: Metro.co.uk
Beeld: Facebook, Thinkstock

Must reads 👀