Winnen

De Etsy winnaressen en hun cadeaus

Het cadeautjes seizoen is weer aangebroken! En omdat je niet met een standaard bodylotion of paar sokken wil aankomen onder de kerstboom, ben je op zoek naar een plek waar je originele cadeautjes kunt scoren. En dat kun je op Etsy! Dit is een website waar creatievelingen hun spullen verkopen. Origineel én betaalbaar! Girlscene koos elke dag een winnares uit, die een zelfgekozen cadeau van maximaal €15 won. Helaas is de winactie afgelopen… Bekijk snel de gewonnen cadeaus en doe leuke inspiratie op.

Het is elk jaar weer een hele klus om leuke cadeautjes te vinden voor je geliefden. Je wil met iets leuks aankomen, iets waar diegene echt iets aan heeft of juist het ultieme hebbedingetje! Onze tip voor originele en betaalbare cadeautjes? Etsy!

Voor de meiden die niet bekend zijn met Etsy: het is een online platform waar designers en vintage verzamelaars hun spullen aanbieden. De oplage van de items is niet groot waardoor je altijd een origineel cadeau hebt. Sieraden, kleding en (woon)accessoires: Etsy heeft vrijwel alles! Met een Etsy-account kun je gemakkelijk een product bestellen. Je kunt betalen via iDeal, PayPal of creditcard.

Helaas is de Etsy winactie afgelopen, maar Girlscene heeft maar liefst tien cadeaus mogen weggeven! Bekijk snel de cadeaus van de laatste vijf winnaressen. De eerste vijf winnaressen kun je hier vinden.


Ruby won deze leuke mok t.w.v €11,06


Megan B won deze mooie ring t.w.v €13,92


Sascha B won deze mooie muursticker

Suzan T won deze te leuke trui t.w.v €14,08

Sebastienne V won deze leuke vriendschapskettingen t.w.v €9,90
 
Wij hebben ook nog wat leuke kerstcadeautjes voor je uitgezocht! Doe inspiratie op voor de leukste cadeautjes:
 
 

Kussen €12,26
 
Kaarsjes €9,11
 
 

Nailart €4,13
 

Kalender €14,91
 
Welk item vind jij het leukst?
 
Pin je inspiratie in Pinbook