Lifestyle

10x irritante vriendinnen

Je hebt het meestal heel leuk met je vriendinnen en daar moet je natuurlijk trots op zijn, maar soms word je even helemaal gek van hen. Ze klagen te veel, bepalen dingen voor jou en denken altijd dat ze alles beter weten. Deze 10 irritante vriendinnen herken je waarschijnlijk wel.

1. De vriendin die altijd over zichzelf praat
De vriendin die haar leven blijkbaar zo interessant vindt dat iedereen ervan moet weten. Als jij even de kans krijgt om iets te zeggen duurt het nooit lang voordat het allemaal weer om haar draait. Super irritant, schijnbaar denkt ze dat ze alleen op deze wereld is.

2. De vriendin die klaagt als je drie minuten te laat komt
Natuurlijk hoor je gewoon op tijd te komen, maar het wil weleens gebeuren dat het verkeer niet meezit of dat je toch iets meer tijd nodig had dan je dacht, dat kan gebeuren. Je hebt vast weleens meegemaakt dat één van je vriendinnen ongelofelijk overdreven reageert omdat je twee minuten later komt dan afgesproken. Relax!

3. De vriendin die altijd alles voor je bepaalt
En dan die ene vriendin die alles voor je bepaalt. 'Ja hoor, wij komen zaterdagavond wel!' Oh ja? Ik kan ook prima zelf antwoorden…

4. De vriendin die alles beter weet
Waarschijnlijk heb je er wel een in je vriendinnengroep, een vriendin die altijd alles beter weet terwijl dat vaak niet zo is. Ze geeft je altijd advies ook al vraag je er niet om. Natuurlijk is dat niet erg, want ze is tenslotte een van je vriendinnen, maar irritant is het wel. Het beste is om haar maar gewoon te laten denken dat ze gelijk heeft, ook al is dat soms lastig.

5. De vriendin die denkt dat ze een zwaar leven heeft
Er is niets vervelender dan naar het geklaag van iemand anders te luisteren. Het kan echt niemand iets schelen dat zij zich heeft verslapen, een lekke band kreeg en een de brug ook nog eens open stond. Dat soort dagen hebben we allemaal weleens, dus het leven van jouw vriendin is echt niet zwaarder dan dat van jou. 

6. De vriendin die altijd klaagt dat ze dik is
Ze heeft maar liefst een koekje gegeten en ze is 'maar' drie keer naar de sportschool geweest deze week. Oh en ze is echt ongelofelijk dik. Super irritant als je vriendin klaagt dat ze dik is terwijl ze maatje 36 heeft en menig meisje jaloers is op haar healthy lifestyle. 

7. De jaloerse vriendin
Je hebt vast weleens van die situaties gehad waarin je jaloers was op de mooie spullen van je vriendin, maar andersom is het minstens zo vervelend. Je vriendin is bijvoorbeeld jaloers op jouw nieuwe kleding en dat laat ze heel duidelijk merken. 

8. De krenterige vriendin
Je wil samen met je vriendinnen een etentje plannen en iedereen is het ermee eens, totdat die ene krenterige vriendin het weer te duur vindt. Natuurlijk moeten we allemaal werken voor ons geld, maar om over ongeveer alles wat geld kost te cancelen is een beetje overdreven. 

9. De vriendin die altijd afzegt
Je hebt afgesproken met een vriendin, maar op het laatste moment zegt ze weer eens af omdat ze ziek is, geen geld heeft of toch iets anders te doen heeft. Het kan gebeuren dat je een keer iets dubbel afspreekt, maar bij sommige vriendinnen kun je de klok erop gelijk zetten dat ze afzegt.

10. De vriendin die altijd alles bepaalt
Het is fijn dat een van je vriendinnen graag de leiding heeft, maar de kans is groot dat ze soms een beetje doorslaat. Ze maakt een hele planning als jullie een dagje uitgaan en het staat haar absoluut niet aan als dingen anders lopen dan zij had gepland. 

Kijk ook dit grappige filmpje waarin irritante situaties met vriendinnen worden nagespeeld.

Watch on YouTube

Wat vind jij irritante dingen die vriendinnen doen? 

Bron: Buzzfeed

Beeld: thinkstockphotos

Must reads 👀