Beauty

5 winter beauty musthaves

Brrrr, het is super koud buiten en het lijkt alsof het al winter is. Officieel is het nog niet zover, maar voor de huid en je lichaam voelt het wel zo. Daarom deelt Girlscene alvast 5 winter beauty musthaves die je in je collectie moet hebben! Van een heerlijk parfum tot de fijnste zeep, dus kijk maar snel mee als je wil weten welke beauty musthaves je nodig hebt.

De Beautybox heeft iedere maand een goedgevulde doos met fijne producten. Sommige producten zijn samples en anderen zijn full size. Het is in ieder geval een goede manier om nieuwe merken en nieuwe producten te ontdekken en te testen! 

Deze box staat in het teken van de seizoens-metamorfose. Het wordt koud en het gure weer vraagt om andere producten. Daarom passen de volgende producten bij deze tijd van het jaar, dus kijk maar snel mee.


De november Beautybox is tot de rand toe gevuld

Allereest hét parfum van Thierry Mugler: Alien. Als je door de stad loopt is de kans groot dat je ergens dit geurtje ruikt, omdat het inmiddels heel populair is. In deze Beautybox vind je naast een sample ook nog een refill zodat je bij een ICI Paris XL bij jou in de buurt dit flacon kan bijvullen. Score! Hiermee bespaar je 35% op een nieuwe fles. 

Prijs: €75,00 (30 ml)


Met de harde wind buiten is het belangrijk dat je een goede deodorant gebruikt zodat je fris blijft ruiken na een zware fietstocht. In deze Beautybox vind je een Rituals deodorant die het perfecte formaat heeft voor in je tas. 

Prijs: €8


Je huid is waarschijnlijk droger dan in de zomer, dus daarom is het belangrijk dat je extra lief voor je huid bent. Een zachte zeep is aan te raden, zoals dit handgemaakte zeepje van Sabon. De geur is perfect voor nu!

Prijs: €5


De all natural look was prima tijdens de zomer, maar nu is het erg mooi als je de wenkbrauwen net iets meer aanzet voor een verzorgde uitstraling. In het beautyuk doosje kun je mixen en matchen om de goede wenkbrauwkleur te maken. Bonus: in het kitje bevind zich ook een wenkbrauwgel (de witte kleur) en een pincet.

Prijs: €6


In de winter kun je eigenlijk niet zonder een heerlijk gezichtsmasker om de huid een boost te geven. In de Beautybox zit een Himalaya Herbals purifying neem mask voor de normale tot vette huid. Nadat je dit masker hebt gebruikt is je huid weer helemaal schoon. Verder vind je een sample van de skin smoothing bodylotion, speciaal voor een droge huid.

Prijs: €4

PS: Nog op zoek naar een leuk cadeau voor je vader, broer of vriend? Er is nu een coole limited edition Menbox. In deze box zijn vijf luxe samples van Sabon, Rituals, Redken, Azarro & Chill hair gestopt die elke man kan gebruiken. De box kost €15,95 en je hebt er geen abonnement voor nodig. Bestel het via de website van Beautybox!

Wat zijn jouw beauty musthaves voor de winter?