Lifestyle

Crea bea’s ontdekt: Irma, Channe, Stasja, Carmen en Sanne

Een tijdje geleden plaatsten wij een oproepje op het forum en benaderden wij een aantal creatieve meiden. Wij vroegen of ze samen met ons hun mooiste kunstwerken willen delen. Veel creatieve lezeressen hebben hun kunstwerken naar ons gestuurd. Helaas komt aan alles een eind, dus ook aan crea bea's ontdekt. Voor nu is dit de laatste crea bea dus kijk nog één keer mee en geniet van het werk van deze creatieve lezeressen.


Hoi, ik ben Irma en ben 14 jaar. Ik heb wat foto's van mijn tekeningen gestuurd en hoop dat jullie het leuk vinden.


Mijn naam is Channe Rozema, ik ben 19 jaar en woon in stadskanaal (Groningen). Ik heb een zoontje van 1,5 jaar en volg de opleiding saw. Mijn grootste passie is fotograferen. Ik doe het al jaren, en was altijd al aan het kijken hoe ik een goede foto kon maken. Nu drie jaar geleden heb ik mijn Sony A330 gekregen waar ik nog steeds mee fotografeer. Ik fotografeer al lange tijd voor mensen gratis, maar sinds dit jaar heb ik de omslag gemaakt naar betaald fotograferen. Ik vind het super om te doen en wil hier graag mijn werk van maken. Ik werk met natuurlijk licht, ik hou van experimenteren en ben allround fotograaf.

Stasja heeft een eigen blog waar ze regelmatig leuke DIY's post.

Mijn naam is Carmen. Fotografie en paardrijden zijn twee grote passies van mij. Als hobby doe ik ook aan mensenfotografie, maar ik focus me vooral op dierenfotografie, en dan vooral op paardenfotografie. Een vriendin vroeg mij een keer wat foto's van haar paard te maken en zo is het eigenlijk allemaal begonnen. Overigens ook de vriendin die mij heeft leren paardrijden, Mechelle bedankt 😉

Sanne is een echte crea bea. Ze schetst, bewerkt foto's en ze houdt zich bezig met grafisch ontwerp. Check www.sannevanderholt.nl voor nog meer werk.

Welke crea bea is jouw favoriet?