News

Justin Bieber heeft z’n haar geblondeerd (en schokt het internet)

Justin Bieber heeft het internet op zijn kop gezet. Niet omdat hij een nieuw nummer heeft uitgebracht of weer eens in aanraking is gekomen met de politie, maar omdat hij z'n haar drastisch heeft veranderd! Justin's signature hairdo is verleden tijd… De zanger gaat nu als blondje door het leven! Klik snel verder om zijn platinum blonde lokken te zien. 

Hoe Justin dealt met de definitieve break-up met Selena Gomez? Hij brengt een bezoekje aan een kapper in West Hollywood en vraagt om een ander kapsel. "Justin heeft gezegd dat hij eens iets anders wil in zijn leven. Hij vond het een leuk idee omdat blondjes meer plezier hebben. Toen Justin zijn nieuwe kapsel voor de eerst zag, vond hij het er heel cool en dope uitzien", vertelt een bron aan US Magazine. Het tijdschrift People doet er nog een schepje bovenop en schrijft dat de zanger de aandacht van Selena wil trekken met zijn nieuwe hairdo.

Wat de reden ook mag zijn, het is een feit dat zijn signature kapsel -bruin haar met een lok- voorlopig verleden tijd is. Het internet reageert geschokt op Justin's platina blonde haar. De hashtag #WeLoveYourNewHairJustin is trending op Twitter, maar er zijn ook reacties bij van fans die vinden dat hij nu lijkt op een lesbische vrouw. 

Dit is niet de eerste keer dat Justin zijn lokken heeft gebleekt. Als klein jongetje was hij groot fan van Eminem, waardoor hij op zijn elfde ook zijn haren blondeerde om op zijn idool te lijken. 

Wat is jouw oordeel over Justin's blonde haar: hot or not? Vind je het er wel sexy uitzien of hoop je dat hij zijn lokken snel weer bruin verft? 

Bron: usmagazine, hollywoodlife
Bron beeld: gettyimages