News

Babyboom… Lady Gaga is zwanger!

Na Blake Lively en Eva Mendes, lijkt het er nu op dat Lady Gaga de volgende zwangere ster is. De zangeres is gespot met een kleine babybump. Ze heeft het zelf nog niet bevestigd, maar de foto liegt er niet om. Dit zou haar eerste kindje worden met haar vriend (of verloofde?) Taylor Kinney. We kunnen wel spreken over een echte babyboom in Hollywood! 

Het zijn spannende tijden voor Lady Gaga. Na geruchten over een verloving en zelfs bruiloft met haar vriend Taylor Kinney, wordt er nu over een zwangerschap gesproken. Gisteravond werd ze door de paparazzi op de foto gezet terwijl ze een hotel in New York verliet. Ze droeg een rode glitterjurk die behoorlijk strak zat. Strak genoeg om haar kleine babybump te kunnen zien! Althans, daar gaat iedereen vanuit. 

Het zou ook nog kunnen dat de zangeres een opgeblazen buik had. Maar aangezien ze al een tijdje gelukkig is met haar vriend en het er wel als een zwanger buikje uitziet, gokt iedereen toch op een zwangerschap. Ook is ze in de dagen hiervoor gefotografeerd op straat en elke keer hield ze een tas voor haar buik. Verdacht!

De timing is nu ook perfect, Lady Gaga's carrière staat op een lager pitje en er zou nu wel tijd voor een baby zijn. Bovendien heeft ze in interviews aangegeven dat ze graag moeder wil worden: "Een kindje is welkom. Ik ben wel klaar met die chaos in mijn leven", zei ze in een interview uit 2013. 

Het management van Lady Gaga moet het nieuws nog bevestigen, maar als het zo is dan willen we haar graag feliciteren met haar little monster! 

Wat denk jij: is Lady Gaga zwanger? 

Bron beeld: gettyimages