News

Gossip Girl(scene) week 49

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Bruce Jenner begint steeds meer op een vrouw te lijken, heftige onthullingen van Nicki Minaj en Lady Gaga, Kim Kardashian deed gebedjes om haar borsten te laten stoppen met groeien en problemen tussen Zayn Malik en Perrie Edwards? 

De geruchten dat Bruce Jenner liever een vrouw zou willen zijn, worden steeds hardnekkiger. De 59-jarige Bruce is onlangs gekiekt toen hij een bezoekje bracht aan Starbucks in Malibu. Volgens verschillende bronnen is hij bijna klaar om zijn transformatie aan te kondigen. Hij zou al in gesprek zijn met PR expert Howard Bragman die ook de 'coming out' van Michael Sam en Meredith Baxter heeft begeleid. 

De foto's liegen er niet om… Bekijk ze hier

Nicki Minaj heeft iets heel heftigs meegemaakt wat ze nu met ons wil delen. Op haar nieuwe album The Pinkprint -dat op 15 december in de winkel ligt- staat een heel persoonlijk nummer waarin ze een geheim onthult. Uit de tekst van All Things Go kun je opmaken dat Nicki een miskraam heeft gehad. Ze rapt dat ze nu een kind van zestien jaar zou hebben. Dat betekent dat de zangeres op vijftienjarige leeftijd zwanger raakte. 

Respect voor Nicki, dat moet heel moeilijk zijn (geweest)! 

Het lijkt wel alsof deze week in het teken stond van heftige celeb berichten, want ook Lady Gaga heeft heel lang een geheim met zich meegedragen. De zangeres is op haar negentiende misbruikt door een twintig jaar oudere man, vertelde ze in een interview met Howard Stern. Ze heeft over deze gebeurtenis geschreven in het nummer Swine. Lady Gaga heeft nooit over haar geheim verteld omdat ze bang was dat mensen denken dat alle creatieve dingen die ze doet zijn gebaseerd op het misbruik. De zangeres heeft de dader nooit geconfronteerd met zijn daad.

Wauw, wat een heftige gebeurtenis. Knap hoe Lady Gaga daar weer bovenop is gekomen! 

Veel vrouwen zijn jaloers op het vrouwelijke lichaam van Kim Kardashian. De realityster is niet bang om haar curvy lichaam de showen aan anderen, dat heeft ze wel bewezen met de naakte fotoshoot die ze voor Paper Magazine deed. Kim was echter niet altijd blij met haar lichaam, vertelt ze in een interview met Elle. "Ik deed elke dag gebedjes zodat mijn borsten zouden stoppen met groeien. Ik was doodongelukkig met mijn lichaam." 

Wij denken niet dat die gebedjes hebben gewerkt, Kim ;-). 

Het lijkt niet goed te gaan tussen Zayn Malik en zijn verloofde Perrie Edwards. De twee zijn sinds vorig jaar augustus verloofd en ze stappen voorlopig nog niet in het huwelijksbootje. 'Ze hebben de trouwdatum helaas moeten verplaatsen, ze hebben geen tijd om de grote dag te plannen', vertelt een bron.

Boze tongen beweren echter dat er meer aan de hand is…


Bron: Interview

Madonna weet op haar 56ste nog mensen de shockeren. Ze staat (half) topless in het tijdschrift Interview en daar is niet iedereen over te spreken… 

Wat vind jij, kan dit of is ze hier echt te oud voor? 

Until next week,
xoxo Girlscene

Bron: Ohnotheydidn't, Nu, Eonline
Bron beeld: instagram

Must reads 👀