Fashion

De meest jaloersmakende looks van de Victoria’s Secret show 2014

Het is de show der modeshows en gisteravond was het eindelijk zover: de Victoria's Secret show! In hartje Londen werd het spektakel gehouden. Dit jaar paradeerden er vijf Nederlandse modellen over de catwalk in de nieuwste lingeriesetjes. Wat waren de mooiste looks en wie droeg er dit jaar de befaamde Fantasy Bra? Girlscene zet de hoogtepunten voor je op een rij, zodat je niks hebt gemist! 

We mogen best een beetje trots zijn, dit jaar lopen er vijf Nederlandse beauties mee van de 47 modellen! Doutzen Kroes, Bregje Heinen, Romee Strijd, Maud Welzen en Imaan Hammam en anderen schitterden op de catwalk. Het is dé droom van de meeste modellen om mee te lopen met de Victoria's Secret show en alle dames hebben dan ook een glansrijke carrière voor de boeg. 

Als je denkt dat de modellen niet veel voor zo'n lichaam hoeven te doen, dan heb je het mis. Er gaat heel wat voorbereiding aan vooraf. They didn't wake up like this! De modellen moesten zich aan een streng dieet houden en stonden dagelijks langer dan twee uur in de sportschool en deden veel aan ballet en skippyballen. 

Na wekenlang hard werken waren de bloedmooie meiden er klaar voor! De show bestond dit jaar uit zes thema's. Bij de opening droegen de modellen goudkleurige lingerie in het thema Gilded Angels. Daarna was het tijd voor lingerie met exotische invloeden in het thema Exotic Traveller, waarna de vijftiger jaren aan de beurt was in de Dream Girls collectie. Ze showden de nieuwe University of Pink collectie en de Fairytale ronde waarbij de modellen de beroemde vleugels om hadden. De show sloot af met het thema Angel Ball, waarbij de modellen in zwarte outfits en maskers over de catwalk paradeerden.

Taylor Swift, Ed Sheeran en Ariana Grande zorgden dit jaar voor het muzikale spektakel, maar het hoogtepunt van de show was toch echt de Fantasy Bra! Dit jaar ging het echter iets anders dan normaal, er werden namelijk twee Fantasy Bra's getoond! De eer was aan Adriana Lima -die een zilver met blauw exemplaar droeg- en Alessandra Ambrosio, die schitterde in een roze met rode beha. Deze beha's zijn super bijzonder, juwelenhuis Mouawad maakt ze op maat met 18 karaat goud en 1600 diamanten. Er hangt dan ook een behoorlijk prijskaartje aan de Fantasy Bra's, voor twee miljoen dollar per stuk zijn ze van jou. Wow! 

Bekijk hieronder de mooiste looks van de Victoria's Secret show 2014: 

Op 15 december wordt de Victoria's Secret show uitgezonden op Net 5. 

Wat vind jij de mooiste look van de Victoria's Secret show? Ga jij het kijken op televisie? 

Bron: nu, ad, telegraaf
Bron beeld: gettyimages

Must reads 👀