News

Briljant: meisje geeft haar pester een koekje van eigen deeg

Een jongen dacht een 'leuke' prank uit te halen bij een meisje, en wilde het zelfs vastleggen op camera. Zijn plannetje liep toch iets anders af dan hij had verwacht, want dit meisje blijkt niet zo'n makkelijk slachtoffer te zijn. Klik snel verder om te zien hoe het meisje haar pester een koekje van eigen deeg geeft. 1-0 voor het slachtoffer! 

Deze jongen had bedacht dat het wel leuk zou zijn om het meisje achter hem in het water te duwen. Hij pakte zijn telefoon erbij om zijn prank te filmen. Wat het meisje van zijn actie zou vinden, daar had hij vast niet over nagedacht. Helaas voor hem bleek het niet zo makkelijk te zijn om het meisje te pesten. 

Waarom sommige mensen denken dat het leuk is om hun pestgedrag vast te leggen op camera, is ons ook een raadsel. Daarom is het goed om te zien dat niet alles afloopt zoals de pesters willen.

Als de jongen op het meisje af rent en haar een duw geeft, blijft het meisje gewoon staan en geeft ze hem een koekje van eigen deeg. In plaats daarvan pakt zij hem bij z'n arm om hem vervolgens zelf in het water te slingeren. Hieronder kun je haar briljante comeback zien: 

Wat vind jij van de actie van het meisje? Is het zijn verdiende loon of had ze het niet hoeven doen? 

Must reads 👀