News

Funny: App tegen frietjesdiefstal!

Je kent het vast wel… Jij bestelt een patatje en je moeder of vriendin besluit om niks te nemen. Ze zien jou smullen van je frietjes met heerlijke mayonaise en de verleiding blijkt toch groter dan hun wil. Yes, daar gaat het handje richting jouw frietjes. Annoying! Deze frietjesdiefstal nemen verschillende fastfoodketens wel erg serieus en daarom werd er een geniale app bedacht, waarbij niemand meer ongevraagd een frietje kan stelen uit jouw bakje…  

App tegen frietjesdiefstal

Maak kennis met The Fry Defender, dit is het middel om mensen van je frietjes te laten afblijven. Mensen pakken vooral snel een frietje als je net niet kijkt… en deze app voorkomt dit volledig met een groot signaal. 

De app installeer je op je telefoon en leg je dicht bij je frietjes op het dienblad neer. Als iemand probeert een frietje uit je bakje te grissen en een arm in de buurt van je telefoon komt, dan zal deze app een rood signaal geven en een alarmerend geluid maken. Maar dit is nog niet alles. De app zal je namelijk ook helpen de frietjesdief te vangen… Je telefoon maakt namelijk een foto van de dief in actie. Vervolgens kun je deze foto delen op social media onder #stopfrytheft. Funny!

De Fry Defender heeft op social media in Canada, waar de app vandaan komt, al veel aandacht gekregen en iedereen probeert het uit. De app geeft ook van verschillende fastfoodketens informatie over voedingswaarde en je kunt er promoties vinden.

Watch on YouTube

Zou jij deze app gebruiken om je frietjes veilig te stellen? 

Bron: Metronews
Bron beeld: Getty

Must reads 👀