News

OMG! Tinderen voor fashionista’s!

Tindermeisjes opgelet! Ben jij het ook zo zat om bijna elke man naar links te swipen? Is fashion helemaal jouw ding? Dan hebben wij goed nieuws voor je! Naast het scoren van dates op Tinder kun je nu namelijk ook je leukste outfits scoren door naar rechts te swipen! Heerlijk swipen over mode en natuurlijk héél veel inspiratie opdoen voordat je in elke winkel in de stad duikt… Lees snel verder over deze nieuwe Tinder app!  

Vrouwen vinden Tinder stiekem best leuk, maar wat doe je liever: tinderen of winkelen? Hmmm… lastige vraag! Waarom winkelen en tinderen niet combineren? Eindelijk is er een mobiele app genaamd Mallzee, waarmee kleding door middel van een swipebeweging kan worden goedgekeurd of afgekeurd. Iets wat je leuk vindt swipe je natuurlijk naar rechts en iets wat je niet leuk vindt swipe je naar links… 

Een kledingstuk wat je goedgekeurd hebt kun je met deze app meteen aanschaffen. Je krijgt informatie over de prijs en het merk te zien! Via internet kleding bestellen is niet nieuw, maar deze nieuwe gepersonaliseerde mobiele winkelervaring aan de hand van een app wel!

Cally Russel de bedenker van de app heeft deze app eerst in Engeland gelanceerd, maar dit betekent niet dat deze app niet in Nederland te downloaden is. In de App Store wordt de Nederlandse app "Tinder voor winkelen" door Apple benoemd als de beste gratis app. 

Nog een pluspuntje van de app is dat je een melding ontvangt als een favoriet kledingstuk in de aanbieding is. Ook past de app zich aan jouw persoonlijke smaak aan en zijn constant up-to-dates! 

Zou jij deze app gebruiken?

Bron: Fox Business, Metromode