Fashion

10DAYS Concept store geopend in Amsterdam!

Het veelzijdige lifestylemerk 10DAYS heeft een nieuwe winkel geopend gelegen aan de bruisende Cornelis Schuytstraat in hartje Amsterdam. 10DAYS heeft zowel een damescollectie als een mannen en kinderen collectie. De collectie voor vrouwen is comfy, maar stijlvol en heeft onverwachte en speelse combinaties. Heerlijke winterjassen en truien, maar ook voor heerlijke vesten kun je terecht bij de nieuwe winkel. Kijk snel mee naar de collectie en doe leuke inspiratie op. Amsterdam is in ieder geval weer een winkel rijker!

Het merk 10DAYS is in 2007 opgericht met het idee om voor dames een kleine basiscollectie met drie kleuren te ontwikkelen. Het uitgangspunt was fun en comfort. Dit idee werd echter al snel uitgebreid tot een volwaardig volwassen merk. 10DAYS staat nu bekend als een allround lifestyle merk, maar heeft nog steeds de gedachte om mensen blij te maken! 

10DAYS is gericht op positieve energie, spiritualiteit en sportiviteit en comfort is hierbij essentieel. Zo is de kleding in de verschillende collecties ook comfortabel om te dragen. Denk aan fijne materialen en pasvormen. 

Bekijk snel wat leuke items uit de collectie!

Ga jij een kijkje nemen in de nieuwe winkel van 10DAYS?

Must reads 👀