News

Gossip Girl(scene) week 48

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Kylie Jenner doet vrijwilligerswerk, Kendall Jenner heeft een nieuwe cover te pakken, terwijl Kanye West knettergek wordt van zijn schoonfamilie. Taylor Swift kleedt zich absoluut niet voor mannen en Miley Cyrus plaatst weer eens een vreemde foto op Instagram. Het was weer een interessante week!


Bron: Instagram

Kylie Jenner en (vriendje?) Tyga laten zien dat ze meer kunnen dan alleen beroemd zijn en geld verdienen. Ze spenderen namelijk een deel van hun dag aan vrijwilligerswerk! Speciaal voor Thanksgiving helpen ze om maaltijden te geven aan dakloze mensen in Los Angeles. 

Good job, Kyles!


Bron: Instagram

Om even in de Jenner-sferen te blijven: Kendall heeft nogmaals een cover in de wacht gesleept. Ms. Jenner wordt alsmaar groter en groter in de mode-industrie (tot grote ergernis van onbekende modellen) en deze keer prijkt ze op de cover van Dazed magazine.

Wij vinden het eh… een interessante foto.


Bron: Instagram

Nu écht het allerlaatste nieuwtje over de Kardashian-Jenner familie deze week. We promise. Bronnen onthullen dat Kanye West knettergek wordt van zijn schoonfamilie. Sterker nog: hij voelt zich ellendig als hij een voet in het huis zet van moeder Kris Jenner. Arme Kanye, het liefst pakt hij per direct zijn spullen om te verhuizen naar een plek ver weg van de familie, zoals Parijs.

Maar ja, dit nieuws is niet zo gek om te horen als je al twee jaar bij je schoonmoeder in huis woont.


Bron: Instagram

Who needs a man? Nou, Taylor Swift niet hoor. Ze laat weer eens horen dat haar vriendinnen het allerbelangrijkste zijn in de hele wereld. Wanneer ze zichzelf aankleedt denkt ze aan wat haar vriendinnen leuk vinden en houdt ze absoluut geen rekening met de smaak van mannen. "Als ik me aankleed denk ik aan wat mijn vrienden ervan zullen vinden."

Groot gelijk, TayTay.


Bron: Instagram

'Recording' schrijft Miley bij deze Instagram foto. Uh, Miley… Ons houd je niet voor de gek. Het lijkt eerder op een foute karaoke avond waarbij je na zeven tequila's je burrito pak hebt aangetrokken om je vrienden te entertainen. Maar het is goed om te zien dat ze terug is met haar Miley attitude.

Zou hier een nieuwe hit uitkomen?


Bron: Instagram

En de celebrities die het meeste geld verdienden in 2014 zijn… Justin Bieber (80 miljoen dollar), One Direction (75 miljoen dollar) en Taylor Swift (64 miljoen dollar). Holy. Cow.

Geen woorden…


Bron: Instagram

Ahhhh, van je vrienden moet je het hebben. Jennifer Lawrence raakt maar niet uitgepraat over haar bestie Liam Hemsworth. De twee zijn super close. Zo close dat Liam het accepteert dat Jlaw voor een zoenscène tonijn en knoflook eet. "Ik kan niet geloven dat ik zo'n knappe jongen als mijn beste vriend kan rekenen." 

Daar kunnen wij alleen maar van dromen, Jen.

Until next week,
xoxo Girlscene

Bron: Ohnotheydidn't, Nu, Huffingtonpost, Eonline