Fashion

Win deze hele week gratis schoenen!

De winter komt eraan… Lees: regen, sneeuw maar vooral ook veel kou. Dit is de tijd om lekker warm binnen voor de kachel te zitten en samen met je vriendinnen bij te kletsen over jullie lovers met een kop warme chocomel in de hand. Maar dit betekent ook tijd voor nieuwe warme schoenen. Want heel eerlijk, we willen toch niet dat onze tenen afsterven door de vrieskou? Lees snel verder want wie weet win je die winterwarme schoenen wel!

Schoenen.nl is een super leuke site die net een totale make-over heeft gehad. Je vindt hier heel makkelijk jouw perfecte paar van jouw favoriete merk. En omdat ze weten dat jij geen zin en tijd hebt om door duizenden schoenen heen te klikken kun je gebruik maken van de handige schoenzoeker. Zo bespaar je heel wat tijd en heb je ook nog even tijd om de blog te bekijken met leuke outfit inspiraties, trend reports en interviews met bekende en opkomende ontwerpers.

Winnen
Een nieuw paar schoenen is altijd welkom maar helaas zijn we vaker blut dan rijk. Sta jij ook te springen om nieuwe schoenen aan je collectie toe te voegen, maar ben je alweer door je kleedgeld heen? Dat is niet zo gek, want december is al duur genoeg met al die cadeautjes die je moet kopen. Daarom hebben we goed nieuws voor jou want het is feestweek bij Schoenen.nl! En dat betekent dat ze vanaf vandaag iedere dag schoenen, schoenen en nog eens schoenen weggeven. We like.

Wat moet je doen om kans te maken op die leuke schoenen?
Volg Schoenen.nl op Facebook
♥ Check iedere dag de website of de Facebook pagina want daar maken zij elke dag een nieuwe actie bekend

Succes!

*Dit artikel is gesponsord