News

Gossip Girl(scene) week 47

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit Celebville. Met deze week onder andere: Demi Lovato plaatst een lieve foto met haar lover, Jennifer Lawrence vindt de hond van Katherine Heigl, Kim Kardashian laat een standbeeld maken van haar billen, het seksdagboek van Cara Delevingne en een verzoening tussen Taylor Swift en Harry Styles.


Bron: instagram

Awww! Demi Lovato heeft al sinds 2010 een relatie met Wilmer Valderrama, maar ze praat niet vaak over haar liefde. Toch had ze even een 'fuck it, iedereen mag weten dat ik verliefd ben'-momentje en plaatste een super lieve foto met haar vriend op Instagram: "I never post personal pictures like this but fuck.. He is perfect. I miss my @WValderrama". Smeeeeelt! In other news: Demi was deze week in Amsterdam voor een concert, was iemand van jullie erbij? 


Bron: instagram

Kim Kardashian is keihard gedist door een Thais weesmeisje. De realityster bracht afgelopen zomer een bezoekje aan een weeshuis in Thailand. Daar ontmoette Kim de toen 12-jarige Pink. De twee hadden meteen een klik en Kim wilde het meisje zelfs adopteren. Helaas kreeg ze te horen van haar management dat adoptie niet mogelijk was. In een interview onthult de nu 13-jarige Pink dat het niet mogelijk was, omdat ze nee heeft gezegd! Pink zag het niet zitten om bij de rijke realityster te wonen. "Iedereen droomt van een ander en beter leven. Maar toen ik er goed over nadacht, realiseerde ik me dat het voor mij geen goed idee was omdat ik zoveel zou moeten achterlaten. Daar ben ik nog niet klaar voor." Pink ziet de andere kinderen in het weeshuis als haar familie en wil ze niet achterlaten. Het meisje vond het wel heel leuk om Kim te ontmoeten en op tv te komen. 


Bron: Instagram

Kim's billen lijken maar niet uit het nieuws te verdwijnen… Kim Kardashian wil een standbeeld van haar achterwerk laten maken als cadeautje voor manlief Kanye West. Kim heeft 13.000 dollar betaald om een kunstzinnig beeld van haar billen te laten maken. "Het was haar eigen idee, ze vindt het kunst. Bovendien wist ze dat Kanye er dol op zal zijn", aldus een anonieme bron. 


Bron: instagram

Ex Grey's Anatomy-ster Katherine Heigl was haar hond kwijt en het beestje werd gevonden door niemand minder dan Jennifer Lawrence! Katherine vertelt in een interview dat ze even naar de wc ging en haar hond haar achterna gelopen moet hebben. Het dier raakte echter verdwaald. Opeens hoorde de moeder van Katherine iemand roepen: "Wiens hond is dit? Iemand is zijn hond kwijt!" en het bleek Jennifer met Katherine's hond te zijn. Katherine heeft Jennifer helaas nooit persoonlijk kunnen bedanken voor het vinden van haar hond. 

And The Sexiest Man Alive 2014 is… Chris Hemsworth! Deze acteur mag zich de heetste man van 2014 noemen, een titel die alle mannen wel zouden willen. Of toch niet… Volgens een ingewijde heeft Ryan Gosling de titel de afgelopen jaren geweigerd. "Ze hebben het een paar keer geprobeerd, bijvoorbeeld in 2011 toen hij zo'n fantastisch jaar had, maar het management heeft ze telkens moeten teleurstellen. Hij is er te serieus en kunstzinnig voor." aldus een ingewijde tegen The Wrap.


Bron: instagram

Cara Delevingne houdt een seksdagboek bij, waarin ze ook rankt wie de beste bedpartner is. Een insider weet een Amerikaans tijdschrift te vertellen dat er meer dan 100 mannen en vrouwen op het lijstje van Cara staan. Wie er op nummer één staat? Rihanna is volgens Cara de beste. Haar ex Michelle Rodriguez wordt minder gewaardeerd, zij zou een smerig huis en vieze matrassen hebben. Cara zou graag nog het bed willen delen met Katy Perry en Taylor Swift, maar ze zou absoluut niet met Lindsay Lohan van bil willen. Momenteel date het model met Jack O'Connell. 


Bron: twitter

Goed nieuws voor Spice Girls fans: er komt misschien een reünie! De meidengroep kent elkaar in 2016 alweer twintig jaar en Mel C. wist te verklappen dat ze al weten hoe ze het jubileum willen vieren. 


Bron: instagram

Taylor Swift en Harry Styles zijn niet op de gezelligste manier uit elkaar gegaan -de relatie werd beëindigd na een ruzie- maar het schijnt dat de twee hun strijdbijl hebben begraven. "Harry heeft iets gezegd wat hij nooit had moeten zeggen. Nu gaat het weer goed tussen de twee, ze zijn weer maatjes", zegt een bron. Een andere insider weet te vertellen dat Taylor zelfs opschept over de verzoening, bijvoorbeeld tegen haar personal trainer en andere bekende vrienden. 


Bron: instagram

Solange Knowles is getrouwd met Alan Ferguson! Het zusje van Beyoncé trouwde in een wit broekpak in het bijzijn van meer dan tweehonderd gasten. Op Beyoncé's Instagram verschenen deze week meerdere foto's van het huwelijk. 

Until next week,

xoxo Girlscene

Bron: huffingtonpost, ohnotheydidnt, nu, usweekly