Lifestyle

Yay or nay: One Direction’s nieuwe album ‘Four’

One Direction fans zijn helemaal in hun nopjes, want het album 'Four' is gisteren uitgekomen. Woohoooo! Jullie weten vast wel hoe gek wij op de boyband zijn, we hebben het album uiteraard al een paar keer op repeat geluisterd. Wij zijn super benieuwd wat jij van 1D's nieuwste album vinden. Heb jij hem al in huis? Wat is je favoriete liedje? Beter gezegd: YAY or NAY?

We hebben een jaar moeten wachten op een nieuw album van One Direction en gisteren was het eindelijk zover: het album 'Four' is uitgekomen! Het album bestaat uit zestien nummers. De boyband heeft een nieuwe sound ontwikkeld, de jongens worden tenslotte een stukje ouder en dat is te horen. 

De tracklist:
1. "Steal My Girl"
2. "Ready to Run"
3. "Where Do Broken Hearts Go"
4. "18"
5. "Girl Almighty"
6. "Fool's Gold"
7. "Night Chances"
8. "No Control"
9. "Fireproof"
10. "Spaces"
11. "Stockholm Syndrome"
12. "Clouds"
Deluxe
13. "Change Your Ticket"
14. "Illusion"
15. "Once in a Lifetime"
16. "Act My Age"

'Four' is nu verkrijgbaar in de winkels of te downloaden op iTunes. Het album staat ook op Spotify! 

Nog meer goed nieuws voor One Direction fans: de jongens zullen in december te gast zijn bij RTL Late Night! De precieze datum is nog niet bekend, maar daar kun je je alvast op verheugen :-). Voor een aantal fans zal het al helemaal een bijzondere avond worden, de fans die gisteren te gast waren in het programma om te praten over het nieuwe album mogen ook aanwezig zijn om hun idolen in levenden lijve te zien. 

Watch on YouTube

'Steal My Girl' is één van onze favoriete nummers, wat is de jouwe?

Heb jij 'Four' al gekocht of gedownload? Wat is jouw favoriete nummer? Wat vind jij van 'Four': yay or nay?