Fashion

Vlog: Timberland opent nieuwe store + winactie!

Afgelopen vrijdag was Danique aanwezig bij het event van Timberland waar ze de hostess was van de special night. Tijdens deze avond gaf ze een aantal enthousiaste Girlscene lezeressen tips over hoe ze het beste hun Timberland shoes konden stylen met de rest van hun outfit. Daarna was het tijd om lekker te smullen van de hapjes en de drankjes. Nu mag Girlscene een paar Timberland schoenen weg geven en hoe je mee kunt doen lees je hier.

Timberland bestaat al sinds 1978 en heette voorheen Abington Shoe Company. In totaal werken er zo'n 5600 medewerkers en dat blijft alsmaar groeien. Het merk is internationaal ook in trek en heeft in maar liefst 12 andere landen zich weten te vestigen. Timberland streeft naar eersteklas producten en dat merk je meteen als je een paar Timberland schoenen draagt. We hebben het dan over de kwaliteit, de uitstraling en het ontwerp. Danique ondervond dit ook tijdens het event, want bij het dragen van de stoere, zwarte Timberland boots was ze direct verkocht! Maar niet alleen bij de Originals, ook op het nieuwe model: Stoddard was ze op slag verliefd. Deze waterproof biker boots gingen dan ook mee naar huis!

Afgelopen vrijdag opende Timberland weer een nieuwe store in Nederland, namelijk in de bekende winkelstraat: de Kalverstraat. Danique was tijdens deze opening de hostess van de avond en kleedde zich daarom volledig in Timberland stijl. Ook waren er een aantal Girlscene lezeressen aanwezig die stijl advies kregen van miss Danique! Daarna konden ze aanschuiven bij de borrel met veel bekende mensen en werden er lekkere hapjes geserveerd, en – trust me – het was om te smullen! 

Voor een kleine impressie van de avond hebben we het weer vastgelegd op video! Kun je de video niet bekijken? Bekijk deze dan hier

Watch on YouTube

Nu kun je de classic, zwarte Timberland boots winnen en hieronder zie je hoe je kans kunt maken op deze geweldige prijs.

Wat moet je doen om kans te maken op de zwarte Timberland boots?
♥ upload een foto van je favoriete Timberland schoenen op Instagram
♥ zet hierbij de hastags #inmyelement en #timberland_eu
♥ en mention @Girlscene_NL & @Timberland

Succes!