Fashion

Zo houd jij je panty heel! 6 tips!

Panty's zijn fijn en houden jouw benen tijdens het koude weer ietsjes warmer dan blote benen… Met de hele dag op de bank zitten zal er niet zoveel misgaan, maar tijdens een drukke dag vallen al snel de gaten en ladders in je panty. Er zit wel degelijk verschil in panty's en je kunt deze ladders en gaten voorkomen. How to? Girlscene geeft tips and tricks hoe jij deze keer wél je panty heel houdt!

1. Let goed op welke panty je koopt
Let goed op of je een volledig dekkende panty aanschaft. Hoe dikker de denier, hoe minder snel de gaten en ladders erin vallen. Denier is een meting van je pantydikte. Hoe hoger het deniergetal, hoe dikker de panty is. 

2. Versterk de naden 
Niets is vervelender om aan het eind van de dag je schoenen uit te doen en je grote teen door je panty te zien steken… Hoe voorkom je dit? Koop niet de goedkoopste panty, want vaak hebben duurdere panty's een versterkende naad bij je voet. Ook kun je dit voorkomen door onder je panty sokjes te dragen. Let er wel op dat je niet te dikke sokken onder je panty draagt, want anders zitten je schoenen dadelijk veel te strak. 

3. Size matters
Ben je lang? Dan kun je beter een panty met een grotere maat kiezen. Hetzelfde geldt voor kleine meiden met curves. Panty's die namelijk erg uitrekken zullen sneller een breekpunt hebben en dus veranderen in een panty met ladders en gaten. Schat je lichaamstype goed in! Als je maatje 38 hebt van broek, dan hoeft het niet te betekenen dat je dit namelijk ook als pantymaat hebt. 

4. Let op je teennagels
Het komt ook vaak voor dat je met volle enthousiasme je panty aantrekt, maar met je scherpe teennagels overal achter blijft hangen en zo je panty al sloopt voordat je hem überhaupt hebt aangetrokken. Zijn je teennagels te lang? Knip ze dan voordat je jouw panty in glijdt. Hetzelfde geldt voor stoppeltjes op je benen van het scheren. Dit kan je panty ook ruïneren. Wil je nog niet je benen scheren? Dan is bodylotion je beste vriend. Smeer je benen voordat je jouw panty aantrekt goed in en je zal je panty niet kapot maken. 

5. Was je panty juist
Hurray! Jouw panty heeft de dag overleefd en kan prima nog een dag mee. Even wassen is wel zo fris, maar ook hierdoor kun jij jouw panty kapot maken… Ten eerste is op de hand wassen één van de beste opties, maar dit is wel veel werk en hier moet je maar net de tijd voor hebben. Ook kun je hem in een speciaal waszakje doen, waar je bijvoorbeeld ook je bh's in wast. Let er wel op dat je nooit, maar dan ook nooit, je panty's samen met je bh's wast! Bh's hebben beugels en haakjes die je panty kapot kunnen maken. 

6. Bevries je panty
Of dit echt werkt betwijfelen wij wel, maar het is ooit getest en schijnt te werken. Als je een nieuwe panty gekocht hebt leg deze dan in koud water voor een paar seconden en knijp het water er vervolgens goed uit. Vervolgens doe je de panty in een plastic zak en leg je voor een nachtje in de vriezer. De volgende ochtend laat je de panty op kamertemperatuur ontdooien en zo zal je panty langer meegaan. Ook bij je eerste slijtage kun je dit doen om de levensduur van je panty te verlengen. Het kan de panty wel een beetje uitrekken, dus als je voor deze optie gaat kun je misschien wel een maatje kleiner kopen. 

Wist jij al deze tips? En heb je zelf nog leuke tips om je panty heel te houden?

Bron: Refinery
Bron beeld: iStock

Pin je inspiratie in Pinbook