News

Gossip Girl(scene) week 46

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit Celebville. Met deze week onder andere: Justin ontvolgt Selena op Instagram, Hilary Duff onthult een groot geheim, Snooki's ehhhh.. aparte taart voor JWoww's babyshower en Jennifer Lawrence laat haar zangkwaliteiten horen in een interview (hint: ze kan het beter bij acteren houden). 


Bron: instagram

Justin Bieber lijkt maar niet uit de problemen te kunnen blijven… De zanger moet af reizen naar Argentinië, en niet omdat hij daar moet optreden. Justin moet op verhoor komen voor een mishandeling waarbij zijn beveiligers betrokken zouden zijn. De rechter heeft besloten dat hij vragen moet beantwoorden over een ruzie tussen beveiligers en een fotograaf bij een club in Buenos Aires. Justin heeft zelf geen klappen uitgedeeld, maar het zou wel kunnen dat hij de opdracht tot mishandeling heeft gegeven. Als dat zo is, dan kan hij voor een jaar in de gevangenis belanden. 


Bron: instagram

In other Justin Bieber news: de knipperlichtrelatie tussen hem en Selena lijkt nu definitief voorbij te zijn. Justin heeft Selena ontvolgd op Instagram! Bovendien wordt hij nu steeds vaker gespot met Kendall Jenner…


Bron: instagram

Het is bevestigd! Miley Cyrus heeft een relatie met Patrick Schwarzenegger. Vorige week schreven we al over haar nieuwe vlam, maar nu hebben de tortelduifjes het bekend gemaakt door te zoenen in het openbaar. Het is niet zomaar een fling, afgelopen woensdag ontmoette Miley voor het eerst haar schoonfamilie. 


Bron: instagram

Het gaat super goed met Hilary Duff, maar dat was niet altijd het geval. In een interview met Health onthult ze dat ze ooit een eetprobleem heeft gehad: "Toen ik 17 jaar was, woog ik iets van 45 kilo. Ik was compleet geobsedeerd met alles wat ik in mijn mond stopte. Ik was veel te dun, niet mooi meer. Ik was niet gezond, mijn handen verkrampten vaak omdat ik te weinig voedingsstoffen binnenkreeg." 


Bron: instagram

Liefhebbers van de tv-serie Friends: there is hope! Lisa Kudrow -die de rol van Phoebe vertolkte- onthulde onlangs dat ze het geweldig zou vinden om nog een seizoen van de serie maken. Toen Jennifer Aniston werd gevraagd of ze hier aan mee wilde doen, antwoordde ze: "Een heel seizoen? Ik doe alles wat Lisa doet, want ze is echt geweldig!" 


Bron: Twitter

Snooki heeft een ehhh… heel aparte taart aan haar BFF JWoww gegeven tijdens haar babyshower. We weten niet of we een stukje van de taart hadden willen eten ;-). 

Watch on YouTube

Dat Taylor Swift een gouden keeltje heeft, dat weten we natuurlijk allang. In dit schattige filmpje zie je hoe een kleine Taylor de sterren van de hemel zingt. 

Watch on YouTube

In tegenstelling tot Taylor, is Jennifer Lawrence niet gezegend met een gouden keeltje. In het bovenstaande filmpje laat ze haar zangkwaliteiten horen. We hopen toch echt dat ze het bij acteren houdt ;-). Wel zouden we heel graag Jennifer's BFF willen zijn, want wat is ze weer hilarisch! 

Deze Kerst zal iets anders worden dan normaal. De Kardashians zullen namelijk geen kerstkaart maken! Volgens Kim heeft de familie geen tijd meer om de fotoshoot in te plannen. Wij denken echter dat het iets te maken heeft met de scheiding van Kris en Bruce… 


Bron: instagram 

Celebrities worden altijd achterna gezeten door paparazzi en niet iedereen kan dat waarderen. Cara Delevingne is nu een jas aan het testen die de paparazzi te slim af is. De jas is zo reflecterend, dat de foto mislukt als een fotograaf flitst. Ook heeft de jas een extra grote capuchon zodat Cara's gezicht niet te zien is. 

Until next week,

xoxo Girlscene

Bron: huffingtonpost, ohnotheydidnt, nu, usweekly