Lifestyle

Deze 5 stappen moet je volgens Christian Grey volgen

De roman 'Vijftig Tinten Grijs' van E.L. James heeft veel mensen een heel andere kijk gegeven op de 'daad'. Bij seksgoeroe Mr. Christian Grey gaat het er iets anders aan toe tussen de slaapkamermuren en dit mogen wij binnenkort allemaal zien in de verfilming van het boek. Hoe ziet een wilde nacht van Christian eruit? En wat moet je vooral wel en niet doen om het seksspel spannend te houden? Girlscene vertelt je welke stappen je volgens Christian Grey moet volgen…

1. Voorspel
First things first! De rol van voorspel moet je niet onderschatten. Hiermee breng je elkaar eerst in de stemming. Vooral voor ons meisjes is voorspel erg fijn en is het namelijk niet echt een aangenaam gevoel als iemand jou zonder voorspel (vingeren, strelen en beffen) meteen penetreert. Voorspel begint vaak met een verleidelijke blik, waarbij je duidelijk met elkaar flirt. Zo kunnen jullie beide allerlei scenario's in je hoofd verbeelden, zonder dat er daadwerkelijk nog maar iets van een aanraking is geweest. Je triggert elkaar op deze manier, maar wie zet de eerste stap? De vrouw is een kaars, waarbij de man de vonk als het ware moet aansteken… Seks is voor de vrouw anders dan voor de man, maar voorspel is zeer belangrijk. 

2. Seksuele kennis
Het is fijn om seks te hebben met een man die al enige ervaring heeft en weet wat hij doet. Dit geldt ook voor ons vrouwen, maar mannen spelen toch iets meer de hoofdrol tijdens het seksspel. Jezelf overgeven aan een man die fantasierijk en creatief is, is zeker de moeite waard. Door kennis op te doen is het van belang dat je open staat voor experimenteren. Zo kun je keer op keer tussen de lakens een nieuw 'avontuur' beginnen. Experimenteer niet verder als elkaars behoeften en wensen niet overeen komen. Via experimenteren en kennis opdoen, leer je elkaar kennen en kom je er goed achter waar jullie beiden van houden en wat jullie fijn vinden. Seksuele kennis kun je ook vaak bij je vrienden of vriendinnen opdoen. Het is niet gek om er met elkaar over te praten. 

3. Herinner elkaar dat je elkaar belangrijk vindt
Het is belangrijk elkaar te vertellen dat je van elkaar houdt en dat je verliefd bent. Vooral voor jezelf is het erg fijn om te horen hoeveel jouw vriend van je houdt. Vrouwen hebben deze bevestiging iets meer nodig dan mannen, maar wederzijds mag het verteld worden. Natuurlijk niet te vaak, anders komt het na een tijd erg ongeloofwaardig over. Je kunt ook elkaars liefde 'benoemen' door dingen voor elkaar te doen of elkaar te verrassen. Lekker samen eten of een cadeautje hier en daar zijn goed voor je relatie. 

4. Weet elkaars positie 
Mannen en vrouwen zijn qua rechten gelijk en je moet elkaar ook gelijk behandelen. Toch vinden veel vrouwen het fijn tussen de lakens onderdanig te zijn. Vind jij dit ook? Laat je dan in bed leiden door je partner, maar geef wederom wel aan wat je fijn vindt. Laat je niet commanderen, maar zorg er voor dat je het gevoel hebt veilig en beschermd te zijn door jouw partner. 

5. Praat
Soms kan je elkaar niet uitstaan, maar praat hierover. Vind oplossingen voor je problemen en deel elkaars problemen. Als je van elkaar houdt accepteer je elkaars fouten en kun je elkaar vertellen hoe hij of zij het de volgende keer beter kan oplossen. Je bent samen een paar en een paar bestaat uit twee mensen, onderhandel met elkaar. Door te praten heb je de leukste en gelukkigste relatie. Een eenvoudige en effectieve daad en zeker goed voor je seksleven. 

Denk jij dat Christian Grey gelijk heeft? 

Bron: WMNLife
Bron beeld: iStock

Pin je inspiratie in Pinbook