Celebs

Wie rockt de look?

Celebrities en modellen voelen altijd de druk om er goed uit te zien. De paparazzi liggen namelijk overal op de loer! Wekelijks worden de celebs gesnapt in hun dagelijkse outfit. Girlscene zet elke week de verschillende looks op een rij, van Kim Kardashian en Beyoncé tot Rihanna en Ashlee Simpson. Het is aan jullie om te stemmen: Wie rockt de look en wie slaat de plank volledig mis?

Kim Kardashian


Kim Kardashian is net gearriveerd bij de babyshower van haar zusje Kourtney. Totally in black, op de high heels na, komt ze zo te zien in haast aan. Gelukkig heeft ze iets meer aangetrokken dan op de cover van PAPER

Rihanna


Rihanna is zo te zien haar bh vergeten aan te doen… Ze is net gearriveerd op Miami International Airport. Ze was hier om haar nieuwe album op te nemen. Wij zijn benieuwd! 

Beyoncé


Beyonce glimlacht voor de camera op de straten van New York City. Ze heeft net haar kantoor verlaten. Ze draagt een geruit blousje in combinatie met een grijze leather skirt. 

Nicole Richie


Fashion diva Nicole Richie draagt een sjaal met luipaardprint en Chanel sneakers. Ze werd gespot in Los Angeles en is net gearriveerd op LAX Airport. 

Ashlee Simpson


Ashlee liep hand in hand met Evan Ross. Ze kwamen net samen Ken Paves Salon uitlopen. Ashlee heeft net haar haren laten doen. Ze draagt brogues, skinny jeans en een rood jasje. 

Taylor Swift
Taylor ging net even shoppen in ABC Carpet & Home in New York City. Taylor ziet eruit als Taylor: vrouwelijk, meisjesachtig en toch sexy. 

Rachel Zoe


Rachel werd gespot samen met haar zoontje in Los Angeles. Ze draagt een mooie hoed en een jas zonder mouwen. Knappe moeder!

Hilary Duff


Hilary werd gespot in New York tijdens het filmen van wat scenes voor de tv show 'Younger'. Ze draagt een peplum skirt en een stoffe grijze bikerjack. 

Kylie Jenner


I'm blue abadiabadaaaa… Kylie is vandaag als een rock chick gekleed als ze net als Kim arriveert op de baby shower van Kourtney Kardashian. Misschien niet echt de juiste outfit voor een babyshower…

Jennifer Lawrence


Jennifer bewijst met deze outfit maar al te goed waarom wij een girl crush op haar hebben. Little red dress, mooie hakken met een detail op de enkels en rode lippen. Ze arriveert net in New York bij 'The David Letterman Show'. We like!

Nu is het aan jullie: wie rockt de look en wie slaat de plank volledig mis? 

Bron beeld:Reporters.be

Pin je inspiratie in Pinbook

Must reads 👀