Celebs

Wie rockt de look?

Celebrities en modellen voelen altijd de druk om er goed uit te zien. De paparazzi liggen namelijk overal op de loer! Wekelijks worden de celebs gesnapt in hun dagelijkse outfit. Girlscene zet elke week de verschillende looks op een rij, van Lady Gaga en Vanessa Hudgens tot Jennifer Lopez en Lorde. Het is aan jullie om te stemmen: Wie rockt de look en wie slaat de plank volledig mis?

Vanessa Hudgens


Vanessa werd in deze verrassende outfit gespot in Hollywood. Volgens mij heeft ze daar nog echt haar sloffen van UGG aan… Laten we het er op houden dat ze heel snel de auto in en uit was gestapt, maar toch de paparazzi niet kon 'ontsloffen.' 🙂

Lady Gaga


Miss Gaga werd gespot in hartje Milaan met Allegra Versace. Samen zijn ze net een boetiek uitgewandeld. Wederom is Lady Gaga bijna onherkenbaar. Ze draagt een rood pak met een pikante croptop. Het accent van haar make-up ligt hierbij op de ogen. Allegra ging voor een stijlvolle donkerblauwe outfit. 

Lorde


Lorde werd gespot met haar moeder Sonja op de straten van New York. Ze draagt een stoere bomberjack, een zonnebril met spiegelglazen en lakschoenen. We like! 

Jennifer Lopez


Wauw Jennifer ziet er prachtig uit! Ze is net gearriveerd bij HuffingtonPost Live om te praten over haar nieuwe boek: True Love in New York. Little black dress, high heels and killer legs! 

Kylie Jenner


Kylie ontloopt de paparazzi het liefst, maar toch staat haar outfit goed op de outfit. Haar nieuwe grijze ombre haarlook past goed bij haar tas. Verder draagt ze een witte outfit met sneakers en een zwart bikerjasje. Wat vinden jullie van haar geverfde haar?

Kendall Jenner


Kylie's zus Kendall werd gespot tijdens een fotoshoot. Helemaal classy in het rood poseert ze voor de foto op -zo te zien- de regenachtige straten van Los Angeles. 

Iggy Azalea


In een casual outfit arriveert Iggy op LAX Airport Los Angeles. Ze draagt een zwarte broek, sneakers en een oversized geruite blouse. Haar zonnebril matcht goed bij haar blouse. 

Alexa Chung


Wauw deze outfit ziet er van top tot teen goed uit. Met een kop koffie in haar handen wandelt Alexa richting Central Park in New York City. Ook Alexa houdt zich aan de geruite trend en draagt een oversized jas. 

Gwyneth Paltrow


Gwyneth werd ook gespot op LAX Airport samen met ex Chris Martin van Coldplay. Ze draagt een grijs pak en zwarte enkellaarsjes. Niet een heel uitdagende outfit, op de rode tas na.

Emma Heming


Model en actrice Emma Heming werd gespot in Duitsland. Ze draagt gouden instappers en verder is ze helemaal in het zwart gekleed. Aan haar arm draagt ze een mooie Chanel shopper. 

Nu is het aan jullie: wie rockt de look en wie slaat de plank volledig mis?

Bron beeld: Reporters.be

Pin je inspiratie in Pinbook