News

Dit is de nieuwe knappe crimineel

Op het eerste gezicht lijkt hij een succesvol model of een Hollywood-ster, maar het is toch echt een mugshot van een crimineel. Sean Kory werd op Halloween gearresteerd en na het zien van zijn foto hebben honderden vrouwen er een crush bij. Move over Jeremy Meeks, you've got competition!


Bron: Stockton Police / Santa Cruz Police

Jeremy Meeks is niet de enige die een perfecte mugshot weet te krijgen. Je weet wel, de crimineel die een tijdje geleden in het nieuws was. Jeremy kreeg door zijn uiterlijk allerlei aanbiedingen: vrouwen wilden zijn borg betalen en modellenbureaus zagen ook wel brood in hem. Hij zit nog vast, maar als hij vrijgelaten wordt dan ziet zijn leven er waarschijnlijk heel anders uit. 

Nu is er een nieuwe mugshot opgedoken van een knappe crimineel, die van Sean Kory. Hij werd gearresteerd tijdens Halloween omdat hij iemand die als een Fox News presentator was verkleed had geslagen. Sean zou een hekel hebben aan Fox News, vandaar dat hij de man te lijf ging met een tennisracket. Daarna vluchtte hij voor de politie, maar ze wisten hem toch te arresteren. Het slachtoffer heeft geen verwondingen. 

Inmiddels is Sean beroemd door zijn mugshot. Op Twitter was #seankory een trending topic en er zijn discussies over wie er knapper is: Jeremy of Sean? We vragen ons af of de toekomst van Sean er ook rooskleuriger uit zal zien door zijn foto. Zou hij ook een modellencontract in de wacht kunnen slepen? 

Wie vind jij knapper: Jeremy of Sean? Vind jij hen ook zo knap of vind je het gek dat mensen een crush hebben op een crimineel? Hoop jij dat Sean ook een modellencontract krijgt?

Bron: people, dailymail

Must reads 👀