Winnen

Win 10x The Vampire Diaries en The Originals op dvd

[AFGELOPEN] Girlscene viert graag het begin van twee nieuwe vampier-seizoenen met je! Op 3 december komt seizoen 5 van The Vampire Diaries eindelijk uit op dvd en blu-ray, net zoals seizoen 1 van The Originals. Wij kunnen niet wachten om de laatste seizoenen weer terug te kijken, maar voordat het zover is verloten we eerst vijf exemplaren van The Vampire Diaries en vijf exemplaren van The Originals! 

December is in veel gevallen koud en voor de meeste meiden staat december ook gelijk aan feestdagen en vakantie. Eén en één is twee, toch? Er is eigenlijk geen betere tijd om je favoriete series te kijken! Pak je dekentje en kop thee er maar bij, want wie weet kijk jij binnenkort The Vampire Diaries of The Originals gewoon op dvd.

Nog even een recap van de laatste seizoenen van TVD en The Originals…


The Vampire Diaries

'Na een zinderende zomer met Damon vertrekt Elena uit Mystic Falls om op kamers te gaan met kamergenote Caroline, klaar voor nieuwe avonturen en nieuwe vrienden. Maar donkere gedachten blijven Elena achtervolgen en al gauw zijn de bekende gezichten weer terug in haar leventje: Stefan met zijn schaduw ego Silas en Katherine, die er een duivelse agenda op nahoudt en een ongelooflijke transformatie ondergaat. Terwijl de dubbelgangers het lot tarten en de gebroeders Salvatore tegen elkaar opzetten, stijgt het aantal doden op de studentencampus…'


The Originals

'Klaus keert terug naar de magische smeltkroes van de Franse wijk in New Orleans om weer bezit te nemen van de stad, die hij eeuwen geleden heeft opgebouwd. Klaus moest noodgedwongen de stad verlaten, nadat hij door zijn vader Mikael werd achtervolgd, terwijl de bouw nog in volle gang was. Marcel, de protegé van Klaus, nam daarna de leiding, maar Klaus duldt geen tegenstand: alleen hij is Koning van de stad. Te midden van de bruisende stad New Orleans, boordevol magie en geschiedenis, bereikt de strijd in de stad met zijn menselijke en bovennatuurlijke inwoners een nieuwe climax.'


Wat moet je doen om kans te maken op The Vampire Diaries seizoen 5 of The Originals seizoen 1?
♥ Log in op je Girlsceneprofiel
♥ Volg Girlscene op Facebook, Instagram en/of YouTube. Volg je ons al? Deel dan het artikel ook via je social media kanalen via de linkerbalk.
♥ Geef in onderstaand tekstvakje (NIET het reactievakje, maar het tekstvakje onder "win") antwoord op de vraag & vergeet niet je adresgegevens in te vullen: 

{@module=postContest id=”508″}