News

Gossip Girl(scene) week 44

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit Celebville. Met deze week onder andere: Kylie Jenner over de haar volle lippen, de waarheid over de real life relatie van Rufus en Lily uit Gossip Girl, Leighton Meester's videoclip en het is over en uit tussen Chris Martin en Jennifer Lawrence. 


Bron: instagram

Er wordt veel gespeculeerd over Kylie Jenner's lippen. Zou ze met haar 17 jaar al naar de plastisch chirurg zijn gegaan voor een behandeling aan haar lippen? Als je haar lippen vergelijkt met hoe ze eerst waren, dan is het een wereld van verschil. Kylie doet geen uitspraken of haar lippen nu echt of nep zijn, maar op Twitter liet ze weten dat ze de roddels helemaal zat is: "Hoe lang gaan mensen nog door over mijn lippen lmao" en "Laten we het over belangrijke dingen hebben". 

Deze week kon je op verschillende websites lezen dat Lily en Rufus uit Gossip Girl in real life ook een stel zijn, wij zijn echter tot een andere conclusie gekomen… Girlscene is op onderzoek gegaan en kwam tot de ontdekking dat hun intieme foto's hun Instagram-accounts niet zijn wat het lijkt. Tussen de foto's van Matthew Settle (Rufus) staan ook foto's van een andere vrouw: zijn vriendin! De bovenstaande foto maakt duidelijk dat Matthew toch echt een relatie heeft met iemand anders. Helaas ladies, Lily en Rufus zijn in real life géén stel… Wel zijn ze heel goede vrienden! 

In other Gossip Girl news… Leighton Meester heeft een nieuwe videoclip uitgebracht! Wat ziet ze er weer prachtig uit in de video en wat missen we haar als Blair Waldorf. Gelukkig kan Leighton ook de sterren van de hemel zingen en we zijn maar wat blij dat we nu wat meer van haar horen. 


Bron: gettyimages

Na het blijde nieuws over de zwangerschap van Blake Lively, schijnt er nog beroemd celebkoppel een kindje te verwachten! De geruchten gaan dat Jessica Biel haar eerste kind verwacht met Justin Timberlake. Het stel heeft het nieuws nog niet bevestigd, maar dankzij een flater van de hoofdredacteur van InStyle lijkt het toch echt waar te zijn. Ariel Foxman tweette: "Congrats @jessicabiel on your impending motherhood, looking forward to the red carpet maternity style pix to come #tbt." Ouch, dat was waarschijnlijk niet de bedoeling. Maar ach, we zijn heel blij voor Jessica en Justin! 


Bron: gettyimages

Amanda Bynes heeft de kliniek waar ze een paar weken zat verlaten. Daar heeft ze zelf om gevraagd. De doktoren zeggen dat de actrice 'psychisch' is, maar dat ze stabiel genoeg is om tegen haar wil in te houden. Amanda heeft beloofd dat ze haar medicijnen zal slikken. Op dit moment zou ze over de straten in Hollywood aan het zwerven zijn, op zoek naar een slaapplek. Volgens ingewijden hebben de meeste hotels haar geweigerd.


Bron: gettyimages

Het is voorbij tussen Chris Martin en Jennifer Lawrence. Het was Jennifer die de relatie zat was en het uitmaakte. De actrice zou vinden dat hij nog veel te close is met zijn ex-vrouw Gwyneth Paltrow. Bovendien vond ze het niet prettig dat haar relatie met Chris zoveel aandacht in de media kreeg. Ahhhh, we hopen stiekem dat de twee weer bij elkaar komen! 


Bron: gettyimages

Het is geen goede week voor Jennifer's… Ook Jennifer Aniston's relatie zou in zwaar weer zijn. De actrice is dinsdag gespot zónder haar verlovingsring. Betekent dit dat het over is tussen haar en Justin Theroux of is ze de ring gewoon een keertje vergeten om te doen? We hopen dat laatste…  

Until next week,

xoxo, Girlscene

Bron: Usweekly, eonline, nu