Celebs

Wie rockt de look?

Celebrities en modellen voelen altijd de druk om er goed uit te zien. De paparazzi liggen namelijk overal op de loer! Wekelijks worden de celebs gesnapt in hun dagelijkse outfit. Girlscene zet elke week de verschillende looks op een rij, van Vanessa Hudgens en Kendall Jenner tot Kate Upton en Rita Ora. Het is aan jullie om te stemmen: Wie rockt de look en wie slaat de plank volledig mis?

Kate Upton


Kate en haar vriend Justin Verlander waren lekker aan het  winkelen in Soho en genoten van het heerlijke weer in New York City. Kate draagt een leren rok waar het detail op de rits in het midden ligt en een zwart shirtje. Haar slipons matchen goed bij de outfit. 

Kendall Jenner


Kendall werd ook gespot op de straten van New York en heeft net in tegenstelling tot haar outfit een kleurrijke smoothie gehaald. De leren broek loopt mooi over in haar shoes. Verder is de outfit redelijk basic black&white. 

Rita Ora


Rita spotten we wederom met haar boyfriend en dezelfde hoed als vorige keer. Daarbij draagt ze een lang vest met matchende sjaal. Ze was onderweg naar de verjaardag van Mario Testino. Hij vierde dit in Londen. 

Kylie Jenner


Kylie goes black! Samen met Khloe Kardashian werden de twee gespot in Los Angeles. Hier vierden ze de verjaardag van Bruce Jenner. Kylie draagt een leuke skort, biker jacket en wit-zwarte sneakers. 

Vanessa Hudgens


Vanessa is ook helemaal in het zwart gekleed, maar heeft daarentegen haar haren rood geverfd. Ze is net in Frankrijk gearriveerd voor een tv-show 'Fan 2' in Parijs. 

Taylor Swift


Taylor ziet er classy uit en draagt rode killer heels. Haar schoenen matchen goed bij haar lippenstift. 

Kim Kardashian


Kimmie is gek op croptops en is niet bang om haar vrouwelijke rondingen te laten zien. Ook Kim was onderweg naar het verjaardagsetentje van Bruce Jenner. Classy, vrouwelijk en toch subtiel. 

Kate Walsh


We like the shorts van Kate! De western stijl houdt ze goed aan met haar blouse en boots. Keep smiling!

Poppy Delevingne 


Model en zus van Cara Delevingne ziet er super elegant uit. Wat een mooie rok! Net als Rita is ze gearriveerd op de verjaardag van Mario Testino in Londen. 

Kate Hudson


De naam 'Kate' is populair deze week en zo is ook Kate Hudson gespot. Als je goed kijkt zie je haar lingerie of bikini doorschijnen. Ze werd op het vliegveld gespot in Los Angeles. Ze draagt een casual outfit en rolt haar Louis Vuitton koffer mee. 

Nu is het aan jullie: wie rockt de look en wie slaat de plank volledig mis?

Bron beeld: Reporters.be

Pin je inspiratie in Pinbook  

Must reads 👀