Lifestyle

Crea bea’s ontdekt: Eline, Lisa, Yaiza, Laura, Maria en Hillery

Een tijdje geleden plaatsten wij een oproepje op het forum en benaderden wij een aantal creatieve meiden. Wij vroegen of ze samen met ons hun mooiste kunstwerken willen delen. Wij vinden namelijk dat hun talent niet onopgemerkt mag blijven! Ben jij benieuwd wat de Girlscene lezeressen in hun mars hebben? Kijk dan snel verder wat deze meiden allemaal kunnen maken.

Hoi! Ik ben Eline en ik ben 20 jaar oud. Ik ben tweedejaars student in Maastricht en doe hier de studie Communicatie & Multi Media Design. Deze studie is vooral laptop gericht, zoals Photoshop en InDesign. Ik kwam erachter dat ik op papier werken nog steeds heel leuk vind. Ik ben hier na het vak tekenen op de middelbare school dan ook thuis mee verder gegaan. Ik werk met zwarte stift en waterverf, dit geeft een leuk kinderlijk effect aan mijn werk. Ik hoop dat er belangstelling voor is en er eventueel een kaartjes/schilderijtjes bedrijfje uit kan rollen! Benieuwd naar meer werk van Eline? Check dan vooral: Paintwithpen (op fb en instagram)

Ik ben Lisa Melsen en mijn passie is fotografie. Ik word geïnspireerd door de dingen om me heen en de mensen die ik ontmoet. Ook kunnen mooie steden me inspireren. Ik houd namelijk van reizen en dit kan ik niet zonder mijn geliefde Canon. Mijn fotografie zet ik op mijn fashion/lifestyle blog: www.lifestylelive.wordpress.com.  


Dit zijn (zoals je al ziet) lampjes. Ik kwam op dit idee toen ik op zolder deze twee lampjes vond. Ze werden niet meer gebruikt dus wilde ik er iets leuks mee doen. Ik heb ze wit geverfd en daarna met poeder van pastelkrijt bestrooid. Om de pastelkrijt goed te laten drogen heb ik ze (toen de verf eenmaal droog was) nog ingespoten met haarlak. De ene heb ik heel gelaten en de andere heb ik kapot laten vallen.


Drie A4'tjes die ik eerst heb opgefrommeld en daarna heb beschilderd. Ik heb de kleuren in elkaar over laten lopen, de verf laten drogen en er daarna een foto van gemaakt. De foto heb ik bewerkt.


Miss Dior parfum in Lafayette in Parijs.


Ontwerp van een student van de Dutch Design Week '13 in Eindhoven.


Een besneeuwde discobal die in de tuin hing.


Zwart/wit foto van een kerk in Figueres (Spanje).

Ik ben Yaiza, ben 15 jaar en mijn hobby's zijn: zingen, gitaar spelen, piano spelen, fotograferen en natuurlijk shoppen! Ik zag dit topic staan en ik dacht: ''Laat ik het maar gewoon proberen!"  

Ik ben Laura en mijn passie is fotografie. Ik fotografeer met een macro lens. Dat betekent dat je kleine dingen fotografeert, denk maar aan bloemetjes enzo. Een groot aantal van deze foto's zijn verwerkt tot kaarten en deze verkoop ik nu. Ik heb het ontdekt toen ik me een periode heel slecht voelde, toen ging ik foto's maken en dan leer je meer te genieten van de kleine dingen in het leven.

Ik vind het ontzettend leuk om een mooie opstelling te maken en deze dan op zoveel mogelijk manieren te fotograferen, hieruit kies ik dan de mooiste. Als ik creatief bezig ben word ik ongelofelijk enthousiast en vrolijk en daarom is het mijn passie. Ik geniet van alle kleuren, bloemen en prachtige dingen om me heen. Ik wil dit ook aan andere laten zien. De wereld is ontzettend mooi, als je maar goed kijkt.

Hi, wij zijn Maria (17 jaar) en Hillery (16 jaar) Schaap. Sinds april hebben we een eigen sieradenlijn genaamd: Handmade Mary's. Handgemaakte sieraden van €0,50 tot ongeveer €6,00. We begonnen met armbandjes voor ons zelf te maken, waarvan we foto's maakten en op Instagram zetten. We kregen hele leuke reacties en toen kwam bij ons het idee om ze te gaan verkopen. Inmiddels hebben we een eigen webshop waar we onze producten verkopen. Ons assortiment bestaat vooral uit armbanden, maar we verkopen sinds kort ook oorbellen.

We zijn gevraagd door Haasnoot Mode Katwijk om onze sieraden in de winkel te verkopen en uiteraard leek ons dat ontzettend leuk! Daarnaast werken we vooral thuis. We verzinnen alle ontwerpen zelf en proberen deze ook origineel te houden. Eigen ontwerpen zijn natuurlijk ook altijd welkom. Voor meer informatie kun je onze site www.handmademary.nl bezoeken.

Welke creatie vind jij het mooist? 

Pin je crea bea inspiratie in Pinbook

Must reads 👀