Beauty

6 producten om je herfst make-up een update te geven

Het najaar is al lang en breed gearriveerd in Nederland. Dat betekent warme chocolade melk en sweater weather, yes! Maar niet alleen kleden we ons anders, want ook onze make-up heeft inmiddels een verandering doorstaan. Bronzy make-up maakt plaatst voor een natuurlijke look met warme tinten. Wil je graag weten hoe en waarmee jij jouw make-up een update kunt geven? Lees dan snel verder!

Heb je behoefte aan een andere look tijdens het najaar (en de winter)? Dat komt goed uit, want Girlscene laat je zes producten zien die helemaal bij deze tijd van het jaar passen. Kijk maar mee.

Wat heb je nodig?
Oogschaduw
Lipstick of lipgloss
Nagellak

That's it! 


Be Creative Make Up heeft weer nieuwe make-up uitgebracht voor het najaar. De kleuren passen heel goed bij deze tijd van het jaar én zijn universeel. Girlscene legt uit hoe je met behulp van deze producten je herfst make-up look een update geeft!


Oogschaduw
Het is oké om nu iets meer make-up te dragen dan in de zomer als je daar behoefte aan hebt. Dat betekent niet dat je drie lagen foundation hoeft te dragen, hoor! Kies er bijvoorbeeld eens voor om een oogschaduw te dragen. Heb je weinig tijd? Houd het dan bij één kleur zoals de BE Creative Make Up Eyeshadow in Indigo. Als je meer tijd hebt kun je aan de slag gaan met meerdere kleuren, zoals BE Creative Make Up Eyeshadow Quad in Velvet.

Tip: Paarse oogschaduw staat mooi bij iedereen en laat je oogkleur extra opvallen. Zet een lijntje langs je wimpers of blend de kleur over je hele ooglid.


Lipstick en lipgloss
Je kunt het hele jaar door je make-up hetzelfde houden en er tegelijkertijd heel anders zien. Het enige wat je moet doen is je lipkleur veranderen! Makkelijk toch? Op dit moment is een mooie opvallende lipkleur helemaal hot. Tease van BE Creative Make Up is trouwens een kleur die je zo op de catwalk van Burberry zou zien. 

Tip: Vind je een opvallende lipkleur too much voor overdag? Dep de lipstick dan met je vingers op de lippen.


Nagellak
Je ziet er altijd een stuk verzorgder uit als je nagels mooi gelakt zijn. Met de feestdagen om de hoek is rood Girlscene's absolute favoriet. Een kleur zoals BE Creative Make Up Karma past hier super goed bij! Hou je van edgy? Dan is een kleur zoals Dandy van BE Creative Make Up meer iets voor jou.

Welke producten gebruik jij op dit moment?

*Dit is een gesponsord artikel

Pin je inspiratie in Pinbook

Must reads 👀