Beauty

5 beauty musthaves van de maand oktober

Ben je benieuwd naar de vijf beauty musthaves van de maand oktober? Dan moet je vooral verder lezen, want Beautybox heeft Girlscene wederom verwend met luxe samples en miniaturen van de beste producten out there. In de box van de maand oktober zit onder andere Dermalogica product waar we op de Girlscene redactie erg benieuwd naar zijn. Kijk maar mee!

Iedere maand krijgt de Girlscene redactie een cadeautje: de Beautybox! In elke editie vind je vijf fijne beauty producten die goed passen bij de maand waarin je de box ontvangt. Ben je benieuwd naar de musthaves van oktober? Kijk dan vooral verder voor de foto's en informatie. 


De vijf musthaves voor oktober zijn…


Dermalogica Dynamic Skin Recovery €84,90
Redken Color Extend Magnetics Shampoo €22,90
Greenland Body Butter €8,95
Rituals Handlotion €8,50
Golden Rose Velvet Matte Lipstick €7,95


Dermalogica Dynamic Skin Recovery 
€84,90 voor 50 ml

Dermalogica is een erg fijn huidverzorgingsmerk waar de Girlscene redactie al het een en ander van heeft geprobeerd. Het enige nadeel? De producten zijn prijzig. Gelukkig kun je kennismaken met dit product omdat het als sample in de Beautybox zit. Dynamic Skin Recovery is ideaal voor meiden die de 20 al gepasseerd zijn en bewust met hun huid bezig zijn! 


Redken Color Extend Magnetics Shampoo
€22,90 voor 30 ml

Bijna iedereen op de Girlscene redactie is een virgin als het aankomt op het verven van onze lokken, op Vivian na. Speciaal voor de meiden die hun haren wél verven is er Redken Color Extend Magnetics shampoo dat de perfecte verzorging voor gekleurd haar schijnt te zijn. Dat klinkt in ieder geval veelbelovend! Doffe lokken die hun glans verliezen zijn dus verleden tijd. 


Greenland Coconut Body Butter
€8,95 voor 100 ml

Hmm, het begint buiten echt koud te worden dus een body butter komt goed van pas! Girlscene wordt getrakteerd op de kokosgeur om nog een beetje in de tropische sferen te blijven. Smeer je lichaam in na het douchen zodat je het hele jaar door een zachte huid hebt. 


Rituals Happy Hands Mandarin & Mint hand lotion
€8,50 voor 75 ml

Met een product van Rituals ga je eigenlijk nooit fout… En we moeten toegeven: onze handen voelen lekker aan en ruiken heerlijk door de mandarijn en munt combinatie. Hmm, aanrader!


Golden Rose Velvet Matte Lipstick in 15
€7,95 voor 4,2 gr

De afgelopen weken hebben we voornamelijk te maken gehad met grauw weer. Tip: draag op zulke dagen een mooie opvallende lipstick die je huid ophaalt. Ga voor klassiek rood zoals deze Golden Rose kleur of kies voor een roze of oranje tint, afhankelijk van je huidskleur en ondertoon. Een velvet finish is trouwens op dit moment hot. 

Deze Beautybox is nog in gelimiteerde oplage verkrijgbaar voor €14,95. 

Welke producten wil jij uitproberen? Ben je al Beautybox abonnee?