News

Gossip Girl(scene) week 43

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit Celebville. Met deze week onder andere: Blake en Ryan's roze wolk, Harry Styles' nieuwe vlam, North West's eerste baantje, Renée Zellweger over haar nieuwe uiterlijk en de grootste angst van Taylor Swift. 


Bron: gettyimages

Awww! Blake Lively en Ryan Reynolds zijn voor het eerst samen op de red carpet gekiekt sinds de aankondiging van de zwangerschap. De twee zien er stralend uit en volgens een insider zijn ze ook zielsgelukkig met het babynieuws: "Ze hebben veel gepraat over de opvoeding, ze willen het kind een normaal leven geven buiten Los Angeles. Buitenspelen, een puppy, vuurvliegjes vangen… Ze willen het hun kind allemaal meegeven." 

Blake hoeft in ieder geval niet te lijden onder de zwangerschap, de insider zegt dat Ryan goed voor zijn vrouw zorgt: "Hij is zo'n lieve man, hij geeft haar constant voet- en rugmassages. Hij grapt dat ze het niet eens meer hoeft te vragen omdat hij het automatisch doet." 

En naar verluidt wordt er al gepraat over baby nummer 2… 


Bron: instagram

Het lijkt erop dat Harry Styles een nieuwe vlam heeft… Volgens een bron is hij 'casual' aan het daten met Erin Foster. Voor de 90210-fans, Erin is het zusje van Naomi's gemene zus Jen. Als je je nu meteen zorgen maakt, dat hoeft niet. De bron zegt namelijk dat het waarschijnlijk nooit serieus wordt: "Het zal waarschijnlijk nooit wat worden omdat ze daten wanneer ze in dezelfde stad zijn en tijd hebben. Het werkt voor hen." 


Bron: instagram

Hoewel North West's outfit waarschijnlijk meer kost dan onze hele garderobe, wil mama Kim niet dat ze een verwend kind wordt. North zal later moeten werken voor haar geld. "Ik was met mijn vriendinnen en vroeg me hardop af wat haar eerste baan zal zijn. Mijn vriendinnen waren verbaasd, ze hadden niet verwacht dat ze later een baan hoefde te hebben. Ik zei: 'Natuurlijk krijgt ze later een baan! North zal moeten werken voor wat ze wil', vertelt Kim tegen Evening Standard.


Bron: instagram

Lady Gaga heeft altijd van ehhhh… gekke dingen gehouden en dat bewijst ze ook weer met de aankoop van een nieuwe stek. Het huis van $23 miljoen is een mega villa met een vleermuisgrot. Jij liever dan wij, Gaga!


Bron: instagram

De grootste angst van Taylor Swift? Dat ze onterecht in de gevangenis belandt! "Ik ben heel bang om onterecht in de gevangenis te komen. Mensen kunnen zo makkelijk leugens verspreiden en ik kan het tegendeel dan niet bewijzen. Kijk maar naar mij, ik overleef het niet in de gevangenis!" vertelt de zangeres in de talkshow van Ellen DeGeneres. 


Bron: gettyimages

Keira Knightley wordt door iedereen gezien als een prachtige vrouw, maar ze onthult dat het vroeger wel anders was. Haar eerste prom date was namelijk geen jongen, maar een meisje! Niet omdat ze geïnteresseerd in haar was, maar omdat geen enkele jongen haar had gevraagd. Keira heeft nog steeds contact met haar eerste prom date, onlangs zijn ze een hapje gaan eten. 


Bron: instagram

Het is al een tijdje voorbij tussen Khloé Kardashian en Lamar Odom, maar ze zijn nog voor de wet getrouwd. Dat is niet de schuld van Khloé, wat haar betreft kan de scheiding niet snel genoeg gaan. De reden dat de twee nog altijd niet gescheiden zijn, is omdat Khloé haar ex niet kan bereiken om de papieren te tekenen. Volgens een insider zou Lamar ook geen haast hebben om de scheiding officieel te maken. We zijn benieuwd hoe lang dit gaat duren… 


Bron: gettyimages

Deze week was er veel ophef over het nieuwe uiterlijk van Renée Zellweger. De actrice lijkt volgens veel mensen helemaal niet meer op de vrouw die we als Bridget Jones kennen. Ze zou een bezoekje hebben gebracht aan een plastisch chirurg en hierdoor zou ze er totaal anders uitzien. Er was zoveel ophef, dat de actrice een verklaring heeft afgelegd aan People Magazine: "Ik ben blij dat het mensen is opgevallen. Ik heb namelijk grote veranderingen doorgevoerd in mijn leven, ik ben nu gelukkiger en ik ben blij dat mensen dat zien." Niks aan het handje volgens Renée! 


Bron: instagram

Er gaan al een tijdje geruchten dat Beyoncé en Jay Z gaan scheiden, maar die roddels hebben ze nu de wereld uit geholpen. Het stel zou hun huwelijksgeloften opnieuw hebben uitgesproken en ze zijn nu op zoek naar een huis in Parijs. "De twee hadden veel problemen, maar dat hebben ze opgelost", vertelt een bron aan People. 

Until next week,

xoxo, Girlscene

Bron: Usweekly, eonline, ohnotheydidnt