Celebs

Wie rockt de look?

Celebrities en modellen voelen altijd de druk om er goed uit te zien. De paparazzi liggen namelijk overal op de loer! Wekelijks worden de celebs gesnapt in hun dagelijkse outfit. Girlscene zet elke week de verschillende looks op een rij, van Rihanna en Kendall Jenner tot Kristin Cavallari en Taylor Swift. Het is aan jullie om te stemmen: Wie rockt de look en wie slaat de plank volledig mis?

Victoria Beckham


Victoria werd in New York gespot in deze stijlvolle business chic outfit. Ze was onderweg naar een meeting en rockt zeker de look in haar outfit. Victoria gaat werken en zich inzetten voor de organisatie UNAIDS, dit goede doel zet zich in voor hiv en Aids.

Kristin Cavallari


Kristin draagt een lange gestreepte jurk en enkellaarsjes, waar haar Céline tas goed bij matcht. Makkelijk, maar stijlvol. De enorme bling bling ring om haar vinger is haar trouwring… Ze was lekker aan het shoppen in Melrose Place. 

Jessica Alba


Jessica werd samen met haar dochtertje gespot op de Pumkin Patch. Ze draagt een blauwe maxi rok met een crop top en een gilet. Haar gilet matcht goed bij haar tote bag. 

Hailey Baldwin & Kendall Jenner


Twee vliegen in een klap! Model Hailey Baldwin en Kendall Jenner werden front row gespot bij NBA basketbal in New York. Hailey draagt een super mooi grijs leren jasje en Kendall heeft een warme trui aan. Grappig om te zien dat ze allebei volgens mij toch echt ergens anders naar kijken dan naar de wedstrijd…

Taylor Swift


Taylor is gearriveerd op LAX Airport. Ze draagt een kort broekje met overknee kousen. Haar blouse heeft grappige oogjes op de borstzakken. Oehlala…

Kourtney Kardashian


Kourtney showt in California haar baby bump in een volledige zwarte outfit en een rommelig knotje. Het jasje heeft een leuk western leren detail. We like the bag!


Alicia Keys werd samen met haar zoontje gespot op LAX Airport. Zoals je ziet is Alicia zwanger van haar tweede kindje. Ze heeft haar haren weer in de vlechtjes zoals we haar leerden kennen met het nummer Fallin'. Ze draagt een maxi jurk met witte sneakers en een leren jasje. 

Jennifer Lawrence 


Onze girl crush Jennifer draagt opgerolde skinny jeans, geruit shirt en een grijze beanie. Ze werd in Los Angeles gespot. Zo te zien kan Jennifer multitasken, aangezien ze wandelend kan berichten :-). Ze zal wel geen naaktfoto's aan het versturen zijn…

Rita Ora


Rita Ora verschuilt zich achter haar rode hoed samen met haar groenharige boyfriend Ricky Hil. Ze werden hand in hand gespot op LAX Airport. Rita draagt een KISS Shirt terwijl haar vriendje een shirt van Slipknot draagt… Rapper Ricky Hil heeft eigenlijk de achternaam Hilfiger en is de zoon van designer Tommy Hilfiger.

Rihanna


Rihanna ziet er hier een beetje uit als Willy Wonka van Charlie and the Chocolate Factory… Haar haar zit prachtig en ze draagt een vleermuis jas. Haar clutch is van Chanel en haar opvallende designer handschoenen zijn niet te missen. Rihanna werd in deze fashion outfit gespot op de straten van New York. 

Nu is het aan jullie: wie rockt de look en wie slaat de plank volledig mis?

Bron beeld: Reporters.be

Pin je inspiratie in Pinbook  

Must reads 👀