Lifestyle

Bizar: dit zijn de ergste verhalen over gestoorde exen


Een break-up is niet altijd pretty. In het beste geval gaan jullie als vrienden uit elkaar, maar heel wat mensen denken niet positief over hun ex. Achteraf snap je misschien helemaal niet waarom je hem of haar zo leuk vond?! En misschien heb je wel een ex die je maar niet met rust laat… Heel vervelend allemaal, maar wees blij dat je deze exen niet hebt! Hier lees je de ergste verhalen over exen. 

1. “Mijn ex-vriendin probeerde me aan te rijden met haar auto. De volgende dag belde ze me op om te zeggen dat ik er heel sexy uitzag toen ik voor haar vluchtte.”


2. “Mijn vriendin vertelde me een week voordat ik ging studeren dat ik haar zwanger had gemaakt. We wisten allebei dat we geen langeafstandsrelatie zouden hebben. Ze had me een foto gestuurd van een positieve zwangerstest. Ik had ‘Postive Pregnancy Tests’ op Google gezocht en het was de eerste stock photo die ik vond.”


3. “Toen ik het uitmaakte met mijn vriend werd hij zo hysterisch dat hij me alleen liet gaan als we wel beste vrienden bleven. Niet gewone vrienden, hij wilde dat ik nog steeds langskwam voor ‘sleepovers’ en ik moest vertellen als ik iemand anders zou daten. Hij MOEST 100% achter de date staan, anders mocht ik hem niet daten.”


4. “Mijn eerste vriend wilde me laten geloven dat hij zijn polsen had doorgesneden omdat ik hem niet terug wilde nemen. Het ‘bloed’ was overduidelijk een dressing…”


5. “Ik had een vriendin die deed alsof ze kanker had. Ik vroeg een keer hoe haar chemo was gegaan. Ze zei dat al haar haren uitvielen, maar dat ze haar lokken konden redden en aan een pruik hadden genaaid die nu vastzat aan haar hoofd. Zij was… speciaal.”


6. “Mijn ex dacht dat een diner in een restaurant betekende dat ik haar ten huwelijk zou vragen. Toen dat niet gebeurde, deed ze op de terugweg alsof ze uit de auto ging springen.”


7. “Mijn ex deed een keer alsof hij ging flauwvallen tijdens een ruzie. Het was heel awkward.” 


8. “Mijn ex verstopte boter in al mijn maaltijden omdat ik tegen haar zei dat ik alles kon eten zonder dik te worden. Zij bewees het tegendeel.”


9. “Mijn ex-vriendin was zo jaloers dat ze zelfs dacht dat ik vreemdging met mijn moeder en zusje. Als ik met hen was, dan bombardeerde ze me met sms’jes. Toen we op familie-vakantie gingen stond ze erop dat ik op de gang sliep.”


10. “Toen het net uit was, hackte mijn ex-vriend mijn telefoon. Hij had elk nummer dat hij niet kende een bericht gestuurd met ‘Laat mijn vriendin met rust'”.