Lifestyle

10 signalen dat zij jouw beste vriendin voor altijd is

Vriendinnen komen en gaan. Misschien jammer, maar zo is het wel. Gelukkig is er altijd een vriendin die je altijd blijft zien en spreken. Zij weet wat ze moet zeggen om je weer vrolijk te maken, weet wat je het liefst eet als je last hebt van je hormonen en geeft je altijd het beste (en meest eerlijke!) advies. Zij is een vriendin die er altijd voor je is als je haar nodig hebt: je beste vriendin! Hier lees je de signalen dat zij altijd jouw beste vriendin zal blijven. 

1. Ze veroordeelt je niet 
Een beste vriendin is iemand bij wie je je hart kan luchten. Als je weer eens iets stoms hebt gedaan -je bent ook maar een mens- dan weet je dat je BFF je niet zal veroordelen om je acties. Soms wijst ze je weleens met liefde op je acties, maar ze biedt vooral een luisterend oor en goed advies. 

2. Ze weet je altijd aan het lachen te maken
Je beste vriendin weet precies wat je grappig vindt en samen hebben jullie de grootste lol. Met niemand lig jij zo in een deuk als met haar, tot tranen aan toe. Eén blik is genoeg om te weten wat jullie denken en dan kunnen jullie uren lachen zonder dat anderen weten wat er nu zo grappig is. En als je een keer niet zo vrolijk bent, dan weet ze precies wat ze moet zeggen om weer een glimlach op je gezicht te toveren. 

3. Ze heeft altijd tijd voor je
Je beste vriendin is niet per se iemand die je het meest ziet. Soms zien jullie elkaar even niet omdat jullie het druk hebben en dat begrijpen jullie dan ook van elkaar. No hard feelings. Toch weet je dat als er écht iets is, je altijd bij haar terecht kan. Er is maar één telefoontje nodig of ze staat al op de stoep, hoe druk ze het ook heeft. 

4. Ze is eerlijk tegen je
Een BFF zal eerlijk zeggen dat je een rokje niet kan hebben en dat iets een slecht idee is. Soms zijn de harde woorden van je beste vriendin precies wat je nodig hebt om weer met je beide benen op de grond te komen. Dat is niet het enige: je vertrouwt je beste vriendin ook op haar mening. Als zij zegt dat je het rokje niet kan hebben, dan weet je dat ze gelijk heeft.  

5. Ze gunt je alles van de wereld
Je hebt van die vriendinnen waarbij je een jaloerse ondertoon bespeurt als je vertelt dat je met iemand aan het daten bent. Zij zijn dus NIET jouw beste vriendinnen. Een BFF is altijd blij voor je, zonder jaloers te zijn. Ze wil dat jij gelukkig bent, dan is zij dat ook. Als jij vertelt over een nieuwe date of een nieuwe baan dan is ze super blij voor je, zonder dat je een ondertoon bespeurt. 

6. Ze is te vertrouwen
Als je iets in vertrouwen aan je beste vriendin vertelt dan weet je zeker dat het de volgende dag niet bij de hele school bekend is. Je weet dat je met al je geheimen bij haar terecht kan, ze zal nooit haar mond voorbij praten. Jouw geheimen zijn veilig bij haar. 

7. Ze voelt zich fijn bij jou (en andersom)
Je kan je schaamteloos bij haar gedragen en zij bij jou. Als je per ongeluk een boer of een scheet laat, dan krijg je allang geen rood hoofd meer. Ook is plassen met de deur open helemaal niet gek. Jullie voelen je op je gemak bij elkaar en zelfs de meest ranzige, vreemde gewoontes durf je aan haar te laten zien. Je durft 100% jezelf te zijn bij elkaar.

8. Ze zal altijd voor je opkomen
Jouw ex is haar ergste vijand en ze zal nooit toestaan dat iemand negatief over jou praat. She has your back. Je beste vriendin zal je altijd steunen, in welke situatie dan ook. Je hoeft je geen zorgen te maken dat ze anderen over je laat roddelen. 

9. Ze raakt nooit uitgepraat
Ook al hebben jullie elkaar de dag ervoor nog uitgebreid gesproken, jullie kunnen alsnog uren kletsen over van alles en nog wat. Het gaat van serieuze tot de meest oppervlakkige onderwerpen. Je vriendje snapt nooit hoe jullie een hele dag alleen maar kunnen kletsen, maar het gaat vanzelf. Er vallen geen awkward stiltes, alleen stiltes waarbij jullie weten dat het goed is. 

10. Ze kent je door en door
Je BFF weet meer dan je haarkleur, ze weet alle details over je. Ze weet welk liedje je luistert als je verdrietig bent, welk parfum je altijd draagt, welke merken je leuk vindt, wat je lievelingseten is, wat je sterke en zwakke punten zijn, wat je makkelijk vindt en wat je moeilijk vindt. Je beste vriendin weet alles over jou en jij over haar. En het beste van alles? Ze weet alles -het goede én het slechte- en ze vindt jou nog steeds de allerleukste vriendin op aarde! 

Heb jij al een beste vriendin voor het leven gevonden? 

Bron beeld: thinkstockphotos