News

Jongens serveren McDonalds als ‘biologisch eten’ aan foodies

Hi-la-risch… Twee Nederlandse jongens van het YouTube kanaal Lifehunterstv kwamen op het idee om een grap uit te halen op een foodbeurs. Ze presenteerden daar een 'nieuw biologisch concept' en wilden graag feedback krijgen van experts op hun product. In werkelijkheid kwamen die geweldige smaakvolle hapjes gewoon van McDonalds. 

Experts voor de gek houden op een voedselbeurs in Houten? Sasha en Cedric van het kanaal Lifehunterstv op YouTube weten wel hoe dat moet! Samen hebben zijn een nieuw biologisch concept bedacht en de voedselbeurs is voor hen de perfecte plek om de hapjes te presenteren uit hun culinair restaurant. Of eh… eigenlijk hebben ze geen culinair restaurant. Daarom brengen ze een bezoekje aan ieders favoriete restaurant: McDonalds. En je voelt het waarschijnlijk al aankomen, want de zogenaamde biologische hapjes die zij presenteren zijn niet organic, maar gewoon van de fastfoodketen. 

De hele gebeurtenis is vastgelegd op camera. Maar hoe kom je als jonge gasten geloofwaardig over? Daar hebben Sasha en Cedric uiteraard aan gedacht. De jongens hebben zichzelf in pak gestoken om hun concept te versterken. En het werkt, want iedere expert op de beurs die op camera verschijnt gelooft in hun onzin verhaal. Het leukste van dit experiment? Foodies geloven daadwerkelijk dat de hapjes beter en smaakvoller zijn dan McDonalds eten. "Dit is sowieso veel beter dan McDonalds. Je proeft het verschil en merkt dat dit puurder is", vertelt een meisje overtuigend. Ha! Kijk maar mee:

Watch on YouTube

Wat vind je van dit experiment? Welke uitspraak uit de video is jouw favoriet?

Deel dit artikel met je vrienden als jij er ook om moest lachen 🙂