Winnen

Win: een ticket naar MTV EMA 2014 in Glasgow!

[AFGELOPEN] Wil jij bij het grootste muziekspektakel van het jaar zijn en een VIP-behandeling krijgen? Reserveer je mooiste jurk dan maar vast, want als Girlscene-lezeres maak je kans op een ticket naar MTV EMA! Samen met een redactielid reis je af naar Glasgow, waar wereldberoemde artiesten zullen optreden en presenteren. De supersterren die in ieder geval aanwezig zijn? Ariana Grande, Nicki Minaj en Ed Sheeran! Winnen? Lees snel verder voor alle details. 

Is het jouw grote droom om te dansen op de muziek van wereldberoemde artiesten en ze van dichtbij te zien? Dan moet je zeker meedoen aan deze super speciale winactie! Jij kan namelijk bij één van de grootste muziekevenementen ter wereld zijn: MTV EMA 2014! 

Dit jaar reizen de meest succesvolle artiesten af naar Glasgow, Schotland en jij dus ook! Niet helemaal alleen, je reist samen met een redactielid van Girlscene. Gezellig! Wij zullen ook een verslag maken van MTV EMA, dus grote kans dat je ook op Girlscene verschijnt. 

Op 9 november 2014 vindt MTV EMA plaats en je kunt een extra speciale show verwachten, want MTV EMA viert haar 20ste verjaardag! Nicki Minaj zal de avond presenteren en artiesten als Ariana Grande,  Charli XCX, Calvin Harris, Ed Sheeran, Kiesza en Royal Blood zullen spetterende optredens geven. De line-up wordt nog aangevuld, dus je zal zeker nog meer internationale sterren zien! 

Mocht je niet winnen, dan kun je MTV EMA altijd live bekijken op televisie: 9 november, 21:00 uur op MTV! 

Be prepared!
Heb jij al gestemd op je favoriete artiesten? Elk jaar worden de artiesten die een EMA ontvangen, gekozen door JULLIE, de gepassioneerde muziekfans uit de hele wereld die miljoenen stemmen uitbrengen om hun idolen te steunen. Als je nog niet hebt gestemd, dan kun je dat hier doen. Meer informatie over MTV EMA of updates over de show, kijk hier.

Wat kun je precies winnen?
– Vliegticket naar Glasgow
– Overnachting in Glasgow
– 1 tickets tot MTV EMA in het Hyperspace-gebied (platform bij het podium)
– Goodiebag & drankjes vooraf de show

Let op
Doe alleen mee als je 18 jaar of ouder bent en beschikbaar bent op 9 en 10 november! 

Wat moet je doen om kans te maken op een ticket voor MTV EMA 2014? 
♥ Log in op je Girlsceneprofiel
♥ Volg Girlscene op FacebookInstagram en/of YouTube. Volg je ons al? Deel dan het artikel ook via je social media kanalen via de linkerbalk.
♥ Geef in onderstaand tekstvakje (NIET het reactievakje, maar het tekstvakje onder "win") antwoord op de vraag & vergeet niet je adresgegevens in te vullen:

{@module=postContest id=”504″}