News

Schattig: deze kat kijkt altijd verbaasd

Even een 'aaaaawwww' en 'OMG'-momentje op deze maandag. Girlscene heeft misschien wel de schattigste kat ter wereld gevonden en het is er niet zo maar één! Op de redactie kunnen we enorm lachen om grumpy cat, maar deze kat is nog leuker. Banye, een katje uit China, kijkt namelijk altijd verbaasd. Hoe dat kan? Door het donkere vlekje onder z'n mond. Kijk maar mee.

Het is geen geheim dat we op de Girlscene redactie gek zijn op katten. Kattennieuws houdt ons soms daarom meer bezig dan nodig is. 😉 Dit schattige katje moeten we gewoon met je delen, want Banye is de cutest kitten in town. Als je hem ziet begrijp je waarschijnlijk meteen waarom Banye zo populair is geworden.

Zijn Chinese baasje plaatste onlangs foto's van Banye op Duitang, een social media site in China. Binnen no time werd Banye heel populair vanwege zijn bijzondere koppie. Mensen vonden de kat zo leuk dat ze massaal de foto's delen. Banye ging viral! Wat is er dan zo bijzonder aan deze kat? Hij heeft een vlekje onder zijn mond, waardoor het op deze smiley lijkt: ':O'. Het lijkt of Banye zijn mond open heeft en 'OH' zegt. Vooral met de verbaasde blik in z'n ogen. Goed, kijk maar mee naar de foto's om te zien wat we bedoelen:

Is Banye niet schattig?

Wat vind jij van OMG-katje Banye? Heb jij ooit weleens zo'n kat gezien?

Bron: Bored Panda, Rocketnews
Beeld: Duitang