Celebs

Wie rockt de look?

Celebrities en modellen voelen altijd de druk om er goed uit te zien. De paparazzi liggen namelijk overal op de loer! Wekelijks worden de celebs gesnapt in hun dagelijkse outfit. Girlscene zet elke week de verschillende looks op een rij, van Kelly Osbourne en Hilary Duff tot Beyonce en Kourtney Kardashian. Het is aan jullie om te stemmen: Wie rockt de look en wie slaat de plank volledig mis?

Hilary Duff


Hilary werd gespot op de straten van Los Angeles. Ze heeft een comfy outfit aan en knoopt daarbij volgens de trends haar geruite blouse om haar heupen. All Stars eronder en haar sportieve outfit is af. Wat heeft Hilary toch een mooie lach!

Kelly Osbourne


Kelly was lekker aan het winkelen in Sydney. Haar hele outfit matcht goed bij elkaar inclusief haar lila lokken. Haar platform brogues passen goed bij haar stijl. 

Beyonce


Queen B en hubby Jay Z werden gespot in een kunstgalerij in London. Beyonce draagt een stijlvolle outfit die desondanks de verschillende prints toch bij elkaar past. Wat vinden jullie trouwens van haar nieuwe, korte pony?

Kourtney Kardashian


De hoogzwangere Kourtney was onderweg naar een lunchafspraak met Kendall Jenner. Helaas hebben wij Kendall niet kunnen spotten. Kourtney draagt een gestreepte jurk met een split in het midden, een leren bikerjasje en boots.

Kim Kardashian


Kim zien we vaak in een strakke rok en croptop, maar deze keer kiest ze voor een stijlvolle black outfit met een asymmetrische blouse. Dit keer geen clutch, maar gewoon haar iPhone 6 in haar handen. 

Lindsay Lohan


Lindsay Lohan ziet er erg goed uit. Ze draagt een kleurrijk jurkje met een fluffy vest erop. Haar panty en schoenen lopen goed in elkaar over. We like!

Lady Gaga


Op het vliegveld werd Gaga gespot. Ze was onderweg naar Frankrijk. Vorige keer spotten we haar met dezelfde pruik. Nieuwe favoriet? Het bovenstuk van haar jurk doet ons een beetje denken aan de jurk van Marilyn Monroe. 

Nicole Richie


Nicole rockt de look in New York City. Wauw, wat ziet Nicole er toch altijd stijlvol en modieus uit. De pantalon heeft een mooi patroon en de kleur van haar blouse staat haar erg goed. 

Julia Roberts


Julia Roberts draagt op de straten van Los Angeles een parachute drollenvanger, loafers en een roze vestje. De statement ketting maakt haar outfit net wat stijlvoller. Deze outfit zal vast héérlijk zitten!

Julianne Hough


Onderweg naar een radiostation in New York draagt Julianne een hippe outfit met veel bruintinten. Wat een mooie hoed en stoere high heels! 

Nu is het aan jullie: wie rockt de look en wie slaat de plank volledig mis?

Bron beeld: Reporters.be

Pin je inspiratie in Pinbook

Must reads 👀